Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

nawigatorka 21:16, 01 lut 2016

ren133 napisał(a)

Oj nie byłabym tego taka pewna ... chyba, że Iwonka zapoczątkuje erę świdośliw i molinii ... ja na razie skupiam się na wgłębniku

Kochana przecie u Cjebie on juz prawie gotowy.to ja musze sie skupic na wglebniku,by z dziury powstal wglebnik
ren133 21:22, 01 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Kochana przecie u Cjebie on juz prawie gotowy.to ja musze sie skupic na wglebniku,by z dziury powstal wglebnik

Hi hi hi ... trzeba jeszcze ułożyć płyty, zrobić ławki (tylko pomysłu jeszcze nie mam jakie) jakiś stolik, palenisko ... a i dla pełnego efektu jeszcze trzeba ocieplić i pomalować ścianę przy wgłębniku (bo na razie straszy) ... trochę tego jest
AlKa 09:37, 02 lut 2016

Pięknie projekt dojrzewa. A tak w ogól e to na tych fotkach widać jaka masz cudowna trawę
Asiuniaa 10:08, 02 lut 2016

Witaj Reniu . Przejrzałam dziś 400 stron i jestem pod wrażeniem pracy jaką udało ci się wykonać w jednym sezonie. Piękne rabaty. Z łatwością planujesz i jesteś konsekwentna w działaniu. No i masz chyba dobrze zaopatrzone ogrodnicze sklepy w pobliżu bo rośliny masz piękne i różnorodne. Powiedz mi jaką masz odmianę szałwi na rabacie szałwiowej? Bardzo mi się podoba również wgłębnik i nasadzenia przy nim . Krwawnik boski i rozplenice z rozchodnikiem też. Będę zaglądać na bieżąco i inspirować się.
11stokrotka 19:49, 02 lut 2016

Hellou.
Ale pracujesz koncepcyjnie zimową porą. Wytrwałość i konsekwencja, podziwiam...
Macham z pozdrowieniami.
ren133 20:37, 02 lut 2016

AlKa napisał(a)
Pięknie projekt dojrzewa. A tak w ogól e to na tych fotkach widać jaka masz cudowna trawę

Projekt dojrzewa - świetne określenie i ... jakie trafne
W kwestii trawnika muszę wytłumaczyć, że on jest taki zieloniutki bo w tym sezonie zakładany
Ale dziękuję bardzo
ren133 20:54, 02 lut 2016

Asiuniaa napisał(a)
Witaj Reniu . Przejrzałam dziś 400 stron i jestem pod wrażeniem pracy jaką udało ci się wykonać w jednym sezonie. Piękne rabaty. Z łatwością planujesz i jesteś konsekwentna w działaniu. No i masz chyba dobrze zaopatrzone ogrodnicze sklepy w pobliżu bo rośliny masz piękne i różnorodne. Powiedz mi jaką masz odmianę szałwi na rabacie szałwiowej? Bardzo mi się podoba również wgłębnik i nasadzenia przy nim . Krwawnik boski i rozplenice z rozchodnikiem też. Będę zaglądać na bieżąco i inspirować się.

Witaj
Dobrze, że tylko przejrzałaś a nie czytałaś Nawet nie wiesz jak miłe są takie pochwały ... cieszę się, że komuś może podobać się coś, co sama stworzyłam w ogrodzie ... takie słowa dają porządnego kopa do dalszego działania
Ale jak piszesz, że "z łatwością planuję i jestem konsekwentna w działaniu" ... to muszę Ci powiedzieć, że to na pewno tak nie jest ... może ostatecznie tak to wygląda ale uwierz, że tylko tak wygląda ... łatwo nie jest ale jak się bardzo chce i ma wspaniałych ludzi wokół, którzy pomagają to się uda

Jeśli chodzi o szałwię to mam dokładnie tą i z tego źródła: http://sklep.zielonypunkt-zieba.pl/salvia-x-superba-merlau-rose-improved-szalwia.html

Przekażę eMowi, że podoba Ci się wgłębnik (bo to jego robota) będzie mu miło i może chętnie podejmie się kolejnych wyzwań w ogrodzie

Miło mi, że chcesz się inspirować i zapraszam częściej
wilana 20:55, 02 lut 2016

Czytam na bieżąco, nie odzywam się bo się nie znam. Pomysły i projekt imponujący.
Będzie pięknie- nie mam wątpliwości
ren133 20:58, 02 lut 2016

11stokrotka napisał(a)
Hellou.
Ale pracujesz koncepcyjnie zimową porą. Wytrwałość i konsekwencja, podziwiam...
Macham z pozdrowieniami.

Dzięki za odwiedzinki
Pracuję ale jakie byłyby efekty tej pracy gdyby nie wspaniali ludzie wokół, którzy ciągle mi pomagają
A co tam u Ciebie? Spotkamy się u Małgosi?
ren133 21:03, 02 lut 2016

wilana napisał(a)
Czytam na bieżąco, nie odzywam się bo się nie znam. Pomysły i projekt imponujący.
Będzie pięknie- nie mam wątpliwości

Dziękuję bardzo Super że projekt Ci się podoba Oj jak ja bym chciała żeby było pięknie Ja też zaglądam czasami do Ciebie ... jesteś kolejną osobą z łódzkiego a zresztą mieszkamy tak blisko, że powinnyśmy się spotkać niebawem