Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

jankosia 21:56, 28 maj 2015

W jednym z ogrodniczych u nas widziałam taką hostę, masz?

Masz? Bo wrócę tam chyba jak mąż nie będzie widział po wiśnię tybetańską to mogłabym ci wziąć. I tak widział że coś niosę bo mi kurde z torebki wystawało ale póki drobnica to jeszcze się nie buntuje Ale po duże to wolę sama jechać. I tak nie jest pewien co rosło a co jest nowe hihi
Krys 22:56, 28 maj 2015

jankosia napisał(a)
W jednym z ogrodniczych u nas widziałam taką hostę, masz?

Masz? Bo wrócę tam chyba jak mąż nie będzie widział po wiśnię tybetańską to mogłabym ci wziąć. I tak widział że coś niosę bo mi kurde z torebki wystawało ale póki drobnica to jeszcze się nie buntuje Ale po duże to wolę sama jechać. I tak nie jest pewien co rosło a co jest nowe hihi

Karolina gratki na 200 poszukuje umbr !!!!!
Bogdzia 23:12, 28 maj 2015

Jednak zaczniesz użytkowac tą działke? W sumie to z Twoim zapałem za mała masz dzialkę więc korzystaj jak pozwalają, kto wie jak dobrze pójdzie to bedziemy miec u Ciebie zaopatrzenie na zimę.
popcorn 07:25, 29 maj 2015

Edyto, pozdrawiam!
Monika, chyba mam, muszę obfocić, to porównamy
Krysiu uderz do KasiWB, właśnie pokazywała wypasione wysoko szczepione.. tyle że do Lublina kawałek drogi :/ u nas nie widziałam nigdzie!
Bożenko, tak sobie myślę, czemu nie i wiesz, użytkowanie w dobrej wierze niech leci

popcorn 10:13, 29 maj 2015

Monika mam tę hostę, a jeśli nie identyczną to bardzo podobną, więc dzięki nie kupuj! ale dzięki że spytałaś

Młoda pojechała na wycieczkę, wygląda na to że pogoda im się udała??
popcorn 11:07, 29 maj 2015

Monika, fota kradziona od Magdy - zobacz ile marchwi na CHFS

https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/86/862224/original.JPG
margaretka3 11:21, 29 maj 2015

A może to aminek egipski?
Jeśli tak, będę mieć modny i cudny ogród, bo wysiałam go wielkie ilości
rozark 11:29, 29 maj 2015

nie rozmyśliłaś się? jesteś jutro?
jankosia 11:31, 29 maj 2015

Jestem trendy Ha!
To było do przewidzenia. Ludzie szukają roślin które albo wyglądają swojsko albo są przyniesione zza płota. I dobrze, szkoda że w naszym kraju jak zwykle biegun przeciwny- im więcej egzotyki tym lepiej Ja co prawda mam zboczenie w jedną i w drugą stronę ale co ja zrobię? To choroba jest Ale jak zobaczę jeszcze szpaler hortensji z żurawkami i turzycami to chyba spadnę z krzesła... Nie, idę popatrzeć na moje chwasciory A widziałaś na fotach ile chabru? U mnie zaraz będzie niebiesko
popcorn 11:40, 29 maj 2015

Margaretka, hehe pozdrawiam!
Renia, napisałam u Ciebie, zapowiedział się gość od pergolek, muszę wracać pędem do domu! więc wybacz ale nie dojadę buu
Monika, to ja muszę trochę zapuścić ogródek, zero pielenia i też będzie bardziej trendy mam niemodnie! cholera a szpaleru hortek z żurawkami nie zobaczysz hehe