Olu wreszcie przestałaś się martwić zazdroszczę kąpieli
że niby ja straszę że liatra nie zakwitnie? ja w B. wierzę- mają napis że dają gwarancję kwitnienia cebule któe u nich kupowałam kwitły przepięknie, a liatra to już sukces odniosła że w ogóle z ziemi wyszła
macham w południe
wiem że jesteś w pracy, a ja leniwie krzątam się po domu i jest tak jak lubię ale jutro Ty zaczniesz weekend
między ziemniakami a kotletami nastawiłam herbatkę tymiankową
ciągle zerkam przez okno na ławkę- pasują te róże czy nie?
Obawiam sie że munstead wood zniknie na tle ciemnego żywopłotu. U mnie w plecahc tej róży mam posadzone miskanty gracillimus i morning light a na tle ciemnego zywopłotu może nie dawać tak ładnego efektu. pokrojem jest dealna w to miejsce ae ja bym je rozświetliła niską białą lub blaroróżową róża
to jest żywopłot cisowy w kształcie półkola
masz rację- może być ciemno
w projekcie mam mieć przed ławką h. limelight których już mam mnóstwo dookoła, więc może rzeczywiście białą róża by się z nimi nie gryzła
wcześniej jeszcze myślałam o Chopinie ale on chyba rośnie wysoki
dzięki że zajrzałaś bo mam tyle wątpliwości związanych z różami- i chcę i się bojam
Wiesz, że ja nie różana ale dwa Chopiny posiadam i one nie za ładne jak dla mnie...podobają mi się u Madżenki te białe co ma na rabacie wjazdowej
U Ciebie ładnie rozjaśnią ten zakątek z ławeczką a do tego jak będą zapachowe to wpraszam się na kawkę