Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Zagajanka 12:48, 14 cze 2015

Kuba napisał(a)
te ich zamianki są wnerwiające, jeszcze w dodatku duża doniczka a w środku małą sadzonka, być może kupiłyśmy w tym samym żródle, bo moja miała metkę z nazwą All gold więc nawet nie wiedzą jak wygląda

No nie? U mnie Sprzedawca z południowego wschodu był. Azalie tak samo - widać ze rosły w malutkiej doniczce, dla sprzedaży upchane do większej. A do tego w ogóle nie tego koloru co na aukcji. Oddałam sąsiadce.

Natomiast ostatnio upolowałam na All Caradonnę - zapakowana była (a także inne rośliny, które kupiłam u tego sprzedawcy) tak wyjątkowo dobrze, jak nigdy:

Nic się nie przesunęło, nie pogniotło. Rośliny w doskonałym stanie. Można? Można.
Kamajla 13:11, 14 cze 2015

Zagajanka napisał(a)

No nie? U mnie Sprzedawca z południowego wschodu był. Azalie tak samo - widać ze rosły w malutkiej doniczce, dla sprzedaży upchane do większej. A do tego w ogóle nie tego koloru co na aukcji. Oddałam sąsiadce.

Natomiast ostatnio upolowałam na All Caradonnę - zapakowana była (a także inne rośliny, które kupiłam u tego sprzedawcy) tak wyjątkowo dobrze, jak nigdy:

Nic się nie przesunęło, nie pogniotło. Rośliny w doskonałym stanie. Można? Można.

Podaj na pw namiary na sprzedawcę, może coś znajdę dla siebie.
Kuba 15:26, 14 cze 2015

Iwonko inag- lejesz miód na moje serce- pisz mi tak więcej a w sprawie hakone- mi bardziej się widzi all gold, ale wypadło mi w tamtym roku wysuszone przez słońce, porónam więc jak w słońcu rośnie aureola

Zagajanka- dzięki za informacje, napisałam Ci wiadomość
Kuba 15:31, 14 cze 2015

Paulina- no coś Ty
wychodzi na to że Chopin już nieaktualny
dzięki Wam wszystkim że mnie nie zostawiacie z moimi rozterkami

Kamila- pozdrawiam
Zagajanka- właśnie- co to za sprzedawca?
inag 15:51, 14 cze 2015

Kuba napisał(a)
Iwonko inag- lejesz miód na moje serce- pisz mi tak więcej a w sprawie hakone- mi bardziej się widzi all gold, ale wypadło mi w tamtym roku wysuszone przez słońce, porónam więc jak w słońcu rośnie aureola

Moja rośnie właśnie na pełnym słońcu - na totalnej patelni. Sprawdza się świetnie ale jest jeden warunek: codziennie musi być podlewana. Inaczej źdźbła od razu się zwijają. Na szczęście od razu jak tylko dostanie wody wraca do formy w oczach
Kuba 16:04, 14 cze 2015

Ilona przepraszam przekręciłam imiępośpiech mnie gubi
a które masz hakone?
ewakatowice 17:09, 14 cze 2015

Ewcia, szukasz jeszcze jasnych róż?

http://www.floribunda.pl/clair-austin-ausprior-id-160.html

jest różą krzaczastą, pędy przewieszają się. Mam 3 szt.od zeszłego roku jak będziesz chciała zobaczyć zapraszam

Wedding Piano, dopiero w pąkach

Mysza 18:37, 14 cze 2015

Ewuś Madzenka już napisała, że ta różyczka wielka rośnie.Ja jej nie mam widziałam u kogoś jak pięknie kwitnie
Bukszpaniki super przycięłaś
Malgosik 20:33, 14 cze 2015

Byłam.
Pozdrawiam.
Zagajanka 21:54, 14 cze 2015

Kamajla, Kuba, odpisałam wam na priv.