Mala_Mi
20:57, 09 paź 2015

I wylatują 4 metrowe badyle... nawet jak będę zmuszona użyć randapu.. bo po dobroci to one nie chcą się wynieść z mego ogrodu.. TOPINAMBUR. Co mnie licho podkusiło sadzić.. zdrowe to ma być.. ale w smaku ohydne. Zagłuszyło mi tuje i wyległo się na ponad połowie warzywnika.. masakra.. a były wrzucone do ziemi 4 bulwki.. wykopane wiosną.. a mam tego znów od groma..
Górują nad całym ogrodem... chyba tylko klony mam wyższe w ogrodzie .. oczywiście tylko kilka sterczy jako tako do góry, bo reszta po prostu leży w ogrodzie. NIe mam jak nawet przekopać warzywnika..
Górują nad całym ogrodem... chyba tylko klony mam wyższe w ogrodzie .. oczywiście tylko kilka sterczy jako tako do góry, bo reszta po prostu leży w ogrodzie. NIe mam jak nawet przekopać warzywnika..