Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Bogdzia 07:14, 03 lis 2015

Krysia ma do Ciebie pytanie ale u mnie. Zajrzyj.
kamila66 07:38, 03 lis 2015

Nie mogę się napatrzeć, pięknie
Po takiej dawce piękna można zacząć dzień
Kindzia 12:19, 03 lis 2015

Niespożyte siły i chęci...zazdroszczę. Wprawdzie ja do tych wybitnie umiejących usiedzieć na tyłku nie należę, ale koło Ciebie sobie nawet stanąć nie mogę.

Buziol Aniu
Mala_Mi 19:54, 03 lis 2015

margaretka3 napisał(a)
Aniu, a jakie kolorki chryzantem Ci się trafiły?
Jak to dobrze, że mój mąż ma w nosie nawet trawnik Mogę go sobie kopać do woli, bo zadowolony, że mniej ma do koszenia. Gorzej mam z potomkami, bo jęczą, że niedługo nie będą mieć gdzie grać w piłkę

Na pewno 2 żółte i jedna bordowa, jedna różowa . A mam ich 6 od Ciebie i wszystkie żyją. Sorki, ale z braku czasu nie mam nawet kiedy popatrzeć co się dzieje w ogrodzie. Chryzantemy niskie to prawie ich nie widać, a jeszcze w pąkach. Jak rozwiną się to będą widoczne z powodu koloru. To zimujące chryzantemy??

A eMuś to teraz uświadomiony ogrodnik i nie mogę sobie ot tak robić co chcę z ogrodem .... ale ma wyczucie, wiec nie rozpaczam, że pilnuje mnie przed moimi często szalonymi pomysłami bez zastanowienia się.
roma2 20:44, 03 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)

A eMuś to teraz uświadomiony ogrodnik i nie mogę sobie ot tak robić co chcę z ogrodem .... ale ma wyczucie, wiec nie rozpaczam, że pilnuje mnie przed moimi często szalonymi pomysłami bez zastanowienia się.

He he. Mój nieuświadomiony ogrodnik, ale wyczucie chyba (?!) też ma. Ostatnio wymiękłam na widok cen cisów i coś zaczęłam mędzić o szmaragdach. Obruszył się, że nie pasują do okolicy!!! I ma rację! Tylko kiedy ja kupię cisy o rozmiarach widocznych dla mnie z daleka i nie przez bryle?
Mala_Mi 21:08, 03 lis 2015

roma2 napisał(a)

He he. Mój nieuświadomiony ogrodnik, ale wyczucie chyba (?!) też ma. Ostatnio wymiękłam na widok cen cisów i coś zaczęłam mędzić o szmaragdach. Obruszył się, że nie pasują do okolicy!!! I ma rację! Tylko kiedy ja kupię cisy o rozmiarach widocznych dla mnie z daleka i nie przez bryle?

1) Jak wygrasz w Totka

2) Albo za kilka lat.... ja 2 lata temu wetknęłam gałązki cisów do ziemi (ścinki po cięciu) i już urosły z 15-20 cm po 2 latach. Liczę, że na początku stoją, a potem to ruszą z kopyta

3) Albo się trafi likwidacja plantacji, jak to miało miejsce w zeszłym roku.. duże i w dobrej cenie.. Muszę Julity się zapytać czy żyją jej tak kupione. Bo też miałam na nie ochotę.

nawigatorka 21:23, 03 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)

1) Jak wygrasz w Totka

2) Albo za kilka lat.... ja 2 lata temu wetknęłam gałązki cisów do ziemi (ścinki po cięciu) i już urosły z 15-20 cm po 2 latach. Liczę, że na początku stoją, a potem to ruszą z kopyta

3) Albo się trafi likwidacja plantacji, jak to miało miejsce w zeszłym roku.. duże i w dobrej cenie.. Muszę Julity się zapytać czy żyją jej tak kupione. Bo też miałam na nie ochotę.

Ja je mam z tej plantacji 1,5metra za 5 zl zyja i maja sie.dobrze choc na wiosne nie wszystkie swiecily zielonoscia ale teraz jest ok.
roma2 21:30, 03 lis 2015

Chyba zostaje mi wygrać w Totka...jak zacznę grać! Aśka zazdraszczam udanych zakupów
nawigatorka 21:32, 03 lis 2015

roma2 napisał(a)
Chyba zostaje mi wygrać w Totka...jak zacznę grać! Aśka zazdraszczam udanych zakupów

11 sztuk tyle weszlo do wiekszej osobowki
sylwia_slomc... 22:21, 03 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)

Na pewno 2 żółte i jedna bordowa, jedna różowa . A mam ich 6 od Ciebie i wszystkie żyją. Sorki, ale z braku czasu nie mam nawet kiedy popatrzeć co się dzieje w ogrodzie. Chryzantemy niskie to prawie ich nie widać, a jeszcze w pąkach. Jak rozwiną się to będą widoczne z powodu koloru. To zimujące chryzantemy??

Gosia mnie chłopaki też nie pozwalają na razie pod jabłonkami posadzić liliowców bo stwierdzili, ze oni między drzewami maja bramkę.....muszę czekać , aż wyrosną