Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Co i jak? Nowicjuszka

Co i jak? Nowicjuszka

anka_ 15:25, 14 kwi 2016

Ha, ha, ha super kocisko. Żeby moja choć chwilę tak posiedziała, ale ona ma chyba jakieś mega ADHD.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
mikami 15:51, 14 kwi 2016

Mira104 napisał(a)
Dzisiaj nic mnie nie rusza

W taką pogodę nie dziwota mnie też nic z domu nie ruszy ,oprócz tego że byłam dziś odebrać swoje upragnione prawko
Mira104 16:00, 14 kwi 2016

mikami napisał(a)

W taką pogodę nie dziwota mnie też nic z domu nie ruszy ,oprócz tego że byłam dziś odebrać swoje upragnione prawko

Poważnie wow gratulacje
Mój młody właśnie zdaje prawko jest już po egzaminach pisemnych, teraz czeka na egzamin z jazd
To jeszcze załapałaś się na stare zasady, a też chodziłaś do k2
Mira104 16:07, 14 kwi 2016

To prawda Kina, to Kinia ma już 5 lat i straszna indywidualistka, jeśli ktoś liczy, że syjamy to pieszczoch to się zdziwi, to typowe koty chodzące własnymi drogami, ale bardzo grzeczne. Anabuko1 też ma syjama
mikami 16:56, 14 kwi 2016

Kurs zrobiłam 8 lat temu i zdałam teorię ale nie podeszłam do praktyki i teraz znów egzamin z teorii i praktyczny za 3 razem się udało ,mój syn w zeszłym roku zdawał więc miałam dodatkową motywację ,jeśli chodzi o szkoły to ja chodziłam do Omnis a syn do Avant
Mira104 17:51, 14 kwi 2016

mikami napisał(a)
Kurs zrobiłam 8 lat temu i zdałam teorię ale nie podeszłam do praktyki i teraz znów egzamin z teorii i praktyczny za 3 razem się udało ,mój syn w zeszłym roku zdawał więc miałam dodatkową motywację ,jeśli chodzi o szkoły to ja chodziłam do Omnis a syn do Avant

Mój starszy syn też robił prawko w tamtym roku, coś mi się wydaje, że mamy synów w tym samym wieku. Powiem Ci, że jak przeglądałam testy na prawko, to mam mieszane uczucia co do ich powagi Nie czarujmy się każdy egzamin to kasa.
mikami 18:08, 14 kwi 2016

zgadzam się z Tobą co do pytań na egzamin niektóre nie wiadomo po co komu a niektóre to śmiech na sali w sumie masz racje nic tylko prowadzić ośrodek wordu i zbijać kasę jeśli chodzi o syna to ma 19 lat więc jeśli Twój ma tyle samo to mamy rówieśników
Mira104 18:42, 14 kwi 2016

mikami napisał(a)
zgadzam się z Tobą co do pytań na egzamin niektóre nie wiadomo po co komu a niektóre to śmiech na sali w sumie masz racje nic tylko prowadzić ośrodek wordu i zbijać kasę jeśli chodzi o syna to ma 19 lat więc jeśli Twój ma tyle samo to mamy rówieśników

żeby było śmieszniej to ja mam 2 synów 19 i 18 - równy rok różnicy
alis 21:14, 14 kwi 2016

Mira104 napisał(a)

Mirela to szałwia szałwia Blue Field w cenie 3,75 zł/szt nawet mam wrażenie, że w tym roku sadzonki są większe niż w poprzednim

Mira daj namiary na szkółkę, w której zamawiałaś tę szałwię.
alis 21:15, 14 kwi 2016

Mira104 napisał(a)

żeby było śmieszniej to ja mam 2 synów 19 i 18 - równy rok różnicy

Ja mam córę 19 letnią