Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

magnolia 08:35, 15 paź 2015

Trzymaj się Gosiu.
popcorn 08:58, 15 paź 2015

Powodzenia! Ech ta kulejąca służba zdrowia..
babka 09:08, 15 paź 2015

Podczytuję cały czas. Zdrowia dla Mamy życzę, dobrze że wzięłaś sprawy w swoje ręce .... Trzymaj się
07_Rene 09:21, 15 paź 2015

Nie mogę tego pojąć jak to możliwe, ale u nas na południu to samo. Jak chce syna zdiagnozować i leczyć, to tylko prywatnie, bo terminy szok wywołują, ale lekarze z NFZ skapią nawet skierowania na badania. Brak słów...
Olili 09:57, 15 paź 2015

Ensata napisał(a)
Tfu, tfu, zaordynowany antybiotyk zdalnie, przez kolezankę wygląda na to, ze zadziałał. Pogotowie, ani izba przyjęć nie wpadła na to, że infekcja może galopować. Jedno pogotowie dało pyralginę (sic)! i pojechało sobie. Badanie krwi robię na własną rękę, leczę przez znajomych. Trzeba mieć dużo zdrowia by u nas chorować.

Dzięki za zainteresowanie, podczytuję co u Was jednym okiem, ale jestem tak zmęczona wieczorem, że nie mam nic mądrego do powiedzenia ( nie żebym wcześniej tryskała sentencjami)

Buziaki

Dobrze,ze wieści pozytywne. Sentencjami tryskałaś i tryskasz ,to ze względu na nie, na początku ,przychodziłam do Ciebie w odwiedziny ,bo teraz to Twój ogród zrobił Ci trochę konkurencję

O służbie zdrowia ciężko mi się wypowiadać ,bo albo same bluźnierstwa by wyleciały albo się zatnę i słowa nie wyduszę.
Olili 09:59, 15 paź 2015

07_Rene napisał(a)
Nie mogę tego pojąć jak to możliwe, ale u nas na południu to samo. Jak chce syna zdiagnozować i leczyć, to tylko prywatnie, bo terminy szok wywołują, ale lekarze z NFZ skapią nawet skierowania na badania. Brak słów...

nooo...ja na swoje leczenie przepuściłam (nie da się tego inaczej nazwać),ze dwa wypasione ogrody .............
jazzy 10:17, 15 paź 2015

Olili napisał(a)

Dobrze,ze wieści pozytywne. Sentencjami tryskałaś i tryskasz ,to ze względu na nie, na początku ,przychodziłam do Ciebie w odwiedziny ,bo teraz to Twój ogród zrobił Ci trochę konkurencję

Jednym słowem kochamy Cię!
kasia_w 11:52, 15 paź 2015

Ensata come back!!!!
malkul 16:11, 15 paź 2015

odpoczywaj gosiu
Kuba 18:27, 15 paź 2015

07_Rene napisał(a)
ale lekarze z NFZ skapią nawet skierowania na badania. Brak słów...

ciekawe dlaczego skąpią? A może to nfz skąpi?