Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AngelikaX 14:20, 10 paź 2017

AnnaCh napisał(a)

Angelika, miło mnie Cię widzieć Nawet bardzo
Nie czytaj, szkoda czasu, wątek jest, jakby to powiedzieć... dziwny

I mnie miło również bardzo

A wątek gdzie dziwny, czytam sobie ciut pobieżnie

Zazdraszczam Ci lokalizacji działki - cudownie jest mieszkać pod lasem, mieć go na wyciągnięcie ręki i wszystkie jego dobra... grzybki na obiadek proszę za pół godzinki będą

Mały pomocnik też zachwyca ile ma już latek? Moja córa też chętna bardzo (ma 3,5 roku) syn (10l) już nie bardzo

Pozdrawiam

AnnaCh 18:14, 12 paź 2017

Małgosiu, M pochwalony, dziękuje
Już słyszałam, że z zimą stulecia, to bujda. U mnie jeszcze piec gazowy się nie włączył, a podpalam tylko kominkiem i to też nie codziennie.
Drewna mam jeszcze dużo u rodziców i teściów, tylko trzeba przytaszczyć do nas W sobotę M jedną przyczepkę już zwiózł

Aniu, no to masz wyjątkowe szczęście, bo moja 13 latka nic nie chce robić, a o taczce i chwastach, to nawet mowy nie ma

Kasiu, bardzo liczę na ten żywopłot, sąsiedzi kupili tę działkę już ładnych parę lat temu i nic nie robią, mam nadzieję, że jeszcze parę lat im zejdzie zanim zaczną budowę, a do tego czasu ja będę miała już żywopłot

Iwonka
, moja starsza córka też ciągle przy telefonie, ale ona z koleżankami nadaje o lakierach do paznokci i takich tam Największą karą jest zabranie telefonu

Aniu, ja ostatnie dni też podpalałam wieczorami, mam taką kozę, nie kominek, ale skubana grzeje jak nie wiem. Na górze zawsze otwieram drzwi i w całym domu ciepło. Piec gazowy się jeszcze nie włączył

Roma, tak po prawdzie, to ja nie mam kominka, tylko kozę, ale to tak jak kominek Świadomie z niego zrezygnowałam, bo ie mam za dużego salonu, a kominek jeszcze sporo by mi przestrzeni zabrał
Graby całkiem dobrze, może powinnam im coś podać, bo lekko blade były, ale jakoś czasu mi brakło, no i ciągle leje

Martuś, kolor cisów wynagrodził mi motyczkowanie z katarem
Też mi się podobają A jak Twoje? Zielone?

Angelika, no czytałam u Ciebie, że niestety masz teraz sporo czasu na czytanie, życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Las praktycznie za płotem jest super, dlatego z ogrodem też muszę się wpasować w "buszowe" otoczenie, tak mi się przynajmniej wydaje. Mój ogród nie może być od linijki, bo to nie pasuje
Pomocnik w styczniu skończy 4 latka, pomaga chętnie bardzo, córka jest 10 lat od niego starsza (aż na głos nie mówię ile ma lat, bo sama nie mogę uwierzyć) i do wszystkiego trzeba gonić... Choć nie, uczy się sama i to bardzo dobrze, więc choć z tym mam lekko
frezja 22:44, 12 paź 2017

AnnaCh napisał(a)

Kilka taczek później (ostatecznie udało nam się ustawić całą ścianę):
Ależ jestem zadowolona z tej drewutni

Pomocnik podołał i wyszło super
AniMa 08:06, 13 paź 2017

Aniu a pokażesz swoją kozę? Też nie mam miejsca na kominek (ba-nawet kominu ponad dach nie wyciągnęliśmy), ale ostatnio brakuje mi ciepełka i żywego ognia....
frezja 08:44, 13 paź 2017

Ja miałam i sprzedałam ...zostały tylko fotki.
UrsaMaior 08:55, 13 paź 2017

AniMa napisał(a)
Aniu a pokażesz swoją kozę? Też nie mam miejsca na kominek (ba-nawet kominu ponad dach nie wyciągnęliśmy), ale ostatnio brakuje mi ciepełka i żywego ognia....

Ja mam w sypialni, super sprawa. Jeśli masz możliwość to kupuj.
AniMa 09:22, 13 paź 2017

No właśnie chciałabym zobaczyć jakąś fajną...eM marudzi, że chce bio...
Ktoś ma bio - kominek???? Daje to to ciepło????
AnnaCh 10:36, 13 paź 2017

Tak na szybko, mam coś takiego.
Bardzo prosta, tania, a super ogrzewa
Zrobię zdjęcia po południu swojej.
Bio bym nie kupowała, to nie to samo jak dla mnie
UrsaMaior 10:54, 13 paź 2017

W kwestii bio popieram Anię. Już kiedyś mówiłam, że jestem za szczerością w życiu i sztuce Te bio wynalazki to dla mnie ściema, choć oczywiście jest to jakieś rozwiązanie dla tych, którzy nie mają warunków na prawdziwy.
AniMa 11:15, 13 paź 2017

Dla mnie ważne aby grzało....a bio to raczej niekoniecznie....
Fajna ta koza, przejrzałam stronke i ...piece kaflowe sa interesujące