Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Anusia 21:39, 05 sie 2015

Kurcze dopiero teraz paczę, że pierwszą setkę już minęłaś, spóżnione gratki

Limka dla Ciebie
AnnaCh 21:45, 05 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Jak patrzyłam to u was do 38 ma dochodzić,to ja współczujęja to już powoli się przyzwyczajam,zmieniam tryb na nocny

Ja też się przestawiłam i efekt tego taki, że wczoraj do 2 nie mogłam w ogóle zasnąć
AnnaCh 21:48, 05 sie 2015

Anusia napisał(a)
Kurcze dopiero teraz paczę, że pierwszą setkę już minęłaś, spóżnione gratki

Limka dla Ciebie

Anusiu, dziękuję Ci bardzo, sama nie wiem kiedy to minęło
Limka prześliczna, też są na mojej liście zakupowej
amelia_b 21:51, 05 sie 2015

Szkoda tylko że dzieci wymordowane podają o 20a rano wstają z kursami starszy to się sobą zajmie ale mała od rana to za włosy ciągnie,to palce pcha do nosa
AnnaCh 22:06, 05 sie 2015

No niestety też wiem coś na ten temat Maryś już bezobsługowa praktycznie, bo to panna 11 lat, ale Jasio wstał dziś rano w łóżeczku o 7 i wołał "am" na cały dom Przez te upały mało je, to dobrze, że chociaż rano mu się mleczka chce
AnnaCh 22:14, 05 sie 2015

Dzisiaj po tej małej wieczornej burzy wzięłam się trochę za przedogródek Wypieliłam tylko ten pas przy rabatce,a uwierzcie mi, że było ciężko, bo chwasty po kolana. Dobrze, że położyłam tą matę póki nie mam kamyków na rabatce (a właściwie nie mogę się doprosić o pojechanie po nie), bo by już żurawek nie było widać.

Reszty nie dam rady powyrywać, jutro M spryska jakimś herbicydem. na to pójdzie ziemia jeszcze, bo jest dół i może jakoś to do zimy będzie wyglądać. Tata dziś powiedział, że jak skończy ze schodami przy tarasie, to weźmie się za ten łuk, tak jak na projekcie Dla przypomnienia:

A tak wyglądała okolica po burzy z mojej ulicy Wszędzie unosiła się para.
anabuko1 23:09, 05 sie 2015

Aniu, super i wiernie realizujesz projekt ogrodu .Brawo!!
Oj z M tak to już jest,,, trzeba poczekać ...oni chyba nie wiedzą, nie rozumieją ,że to dla nas zawsze na cito powinno być w ogrodzie i pomoc i kamyczki będą
Piękne żurawki
paulina_ns 08:12, 06 sie 2015

Aniu nie widzialam wczesniej tego projektu,sama go wykonalas? Pieknie sie prezentuje na papierze,a na zywo bedzie cudo
AnnaCh 11:36, 06 sie 2015

anabuko1 napisał(a)
Aniu, super i wiernie realizujesz projekt ogrodu .Brawo!!
Oj z M tak to już jest,,, trzeba poczekać ...oni chyba nie wiedzą, nie rozumieją ,że to dla nas zawsze na cito powinno być w ogrodzie i pomoc i kamyczki będą
Piękne żurawki

Oj niestety, miałam wielkie plany, M obiecywał, że mi wszystko w wakacje porobi, wakacje już na półmetku, a tu niewiele Ale powoli, też będę wszystko miała
Dziękuję w imieniu żurawek
AnnaCh 11:39, 06 sie 2015

paulina_ns napisał(a)
Aniu nie widzialam wczesniej tego projektu,sama go wykonalas? Pieknie sie prezentuje na papierze,a na zywo bedzie cudo

Tak po burzliwej dyskusji tutaj na forum wyszedł taki projekcik w moim wykonaniu
Mam nadzieję, że na żywo będzie fajnie.