AnnaCh
17:24, 02 kwi 2022

Słuchajcie, przestrzeń przed płotem prawie ucywilizowana, panowie powiększyli podjazd na szerokość nowej bramy, przedłużyli go też do ulicy. Wzdłuż ulicy zamontowaliśmy krawężniki, żeby woda z piachem nie wpływała na nasz parking kamyczkowy, bo później wygląda to okropnie, nie widać kamyków, bo są w piachu. Między bramą a furtką mam poletko gliniaste 2 na 5,5 metra. Chcę tam zadbać o glebę i wsadzić seslerię heuflerianę, co 50 cm. Tylko teraz proszę o podpowiedź, czy sadzić ja w 4 równych rzędach, czy na mijankę? Wychodzi mi na to, że przy tym nowoczesnym płocie lepiej wyglądałoby równo w równych rządkach 
No i panowie zrobili mi donicę przy murku bramowym, wybiorę jak najwięcej tego co w niej w tej chwili jest i nasypię dobrej ziemi, tylko czy wsadzić tam też seslerię, czy może dać hakone? Osobiście skłaniam się do seslerii, żeby było mega jednolicie, wszystko tak samo

No i panowie zrobili mi donicę przy murku bramowym, wybiorę jak najwięcej tego co w niej w tej chwili jest i nasypię dobrej ziemi, tylko czy wsadzić tam też seslerię, czy może dać hakone? Osobiście skłaniam się do seslerii, żeby było mega jednolicie, wszystko tak samo