Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 23:23, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)
Radek też sypiał po 2 - 3 godziny ale wieczorem wojował do 22/23, ja tam nie narzekam jakby chciał to by spał zawsze dostawał butle, bajkę i szedł poleżeć i spać a ja gotowałam obiad teraz dostaje butle,bajkę ale nie chce spać wiec no cóż ja go zmuszać nie będę a może mają tak chwilowo przez hm no nie wiem zmianę pogody

A to nie, mój spał w dzień i wieczorkiem ładnie szedł spać Kochane dziecko było, tylko am i spać najbardziej lubił
AnnaCh 23:24, 11 wrz 2015

L00zak napisał(a)
Aniu trzymam mocno kciuki za zmianę in plus

Michał, trzymaj mocno Mam nadzieję, że to była dobra decyzja...
paula23 23:26, 11 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)

Dziękuję bardzo, a co do wiaty, to mam nadzieję, że od poniedziałku już pójdzie szybko, bo przecież muszę ją jeszcze pomalować przed zimą.

Co do tego malowania to mój mąż dziś kupił 10 litrów impregnatu żebym plac zabaw małego pomalowała i kiedy ja to zrobię...

Dobrej nocy życzę i uciekam papa
Marga 08:57, 12 wrz 2015

Gratuluję nowej pracy!
Wcale się nie dziwię, że się zdenerwowałaś z powodu drewna na wiatę. Czyjeś gapiostwo lub zamierzony efekt i wasze plany żeby skończyć o czasie "wzieły w łeb". Mnie też takie coś denerwuje.
KasiaW76 09:09, 12 wrz 2015

Wg mnie szkoda nerwów bo one i tak nic nie zmienia, a co ma być zdobione i tak będzie
iwka 10:35, 12 wrz 2015

Wiata wyjdzie super, już to wiem no i życzę sukcesów na innym piętrze
olga80 12:37, 12 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Wkurzyli mnie dziś na maksa... Przyjechała ekipa montować wiatę, już się rozkładają ze sprzętem, rusztowaniami itd... Przyjeżdżają materiały i co? Dali drewno konstrukcyjne, takie jak na dach, a miało być ładne heblowane. Sic! Jak mój M do mnie zadzwonił, to myślałam, że wyjdę z siebie. Ma być na poniedziałek wszystko. A ja myślałam, że w poniedziałek, to oni będą już kończyć.

Ale jest też pozytyw dzisiejszego dnia: udało się! Dostałam zgodę mojego szefa i dziś mój przyszły szef pytał od kiedy mogą mnie oddać Odchodzę 15 we wtorek, co prawda nie daleko, bo tylko piętro zmienię, ale będzie to duża zmiana Mam nadzieję, że to był dobry ruch

co do drewna to tez szału bym dostała, miałam taki problem z płytkami do łazienki 3 razy przysyłali nie te co zamówiliśmy, a pracy gratuluje, zmiany z całą pewnością bedą na plus
L00zak 21:45, 12 wrz 2015

Chyba emocje opadają bo Ani Nie ma heheh
amelia_b 21:55, 12 wrz 2015

Poczekaj niech dzieci ogarnie
AnnaCh 00:58, 13 wrz 2015

paula23 napisał(a)
Co do tego malowania to mój mąż dziś kupił 10 litrów impregnatu żebym plac zabaw małego pomalowała i kiedy ja to zrobię...

Mnie już telepie na myśl o tym malowaniu, a dziś czyściłam małą tylko część tarasu po fugowaniu