Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

L00zak 22:32, 11 wrz 2015

eM, żartowałem z tym EX
paula23 22:36, 11 wrz 2015

Widzę że Ania mnie uprzedziła ma 20 miesięcy prawie

AnnaCh napisał(a)
Paula, eM, u mnie samo M jest od pierwszej literki Męża Nie od Eks

Mój synuś podobnie się zachowuje, włazi zawsze tam gdzie kopię, czy coś innego robię i troszkę niszczy Kiedyś pupą wleciał mi w sam środek takiej ślicznej, dużej żurawki.
Co do mówienia, to coś tam zaczyna, ale mało. Mówi trudne słówka, np. deść, siś (Krzyś), a prostych nie umie, na wodę mówi am, am, bo mu się chyba z piciem kojarzy A jak się go zapyta jak ma na imię, to mówi: Siaś

Bo już się zaczynałam martwić że coś mu mówienie nie idzie... ale skoro Ty masz tak samo to widać ma jeszcze czas a co do żurawki twój to przypadkiem może a mój to perfidnie i z premedytacją

Oj to chyba nie zawsze taka równowaga się utrzymuje podobno byłam grzecznym dzieckiem i w wieku dojrzalszym też większych kłopotów nie sprawiałam
AnnaCh 22:43, 11 wrz 2015

L00zak napisał(a)
eM, żartowałem z tym EX

Warmia 22:44, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)
Widzę że Ania mnie uprzedziła ma 20 miesięcy prawie

Bo już się zaczynałam martwić że coś mu mówienie nie idzie...

Nie masz się czym martwić, bo dzieci do trzeciego roku życia mogą nie mówić praktycznie nic. Jakby nie odzywał się wcale po ukończeniu trzech lat wtedy byłby powód do zmartwień.
paula23 22:44, 11 wrz 2015

L00zak napisał(a)
eM, żartowałem z tym EX

Jednak pozostanę przy samym M to eM chyba już zawsze będzie mi się kojarzyło z eX : haha D
AnnaCh 22:44, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)
Bo już się zaczynałam martwić że coś mu mówienie nie idzie... ale skoro Ty masz tak samo to widać ma jeszcze czas a co do żurawki twój to przypadkiem może a mój to perfidnie i z premedytacją

Oj to chyba nie zawsze taka równowaga się utrzymuje podobno byłam grzecznym dzieckiem i w wieku dojrzalszym też większych kłopotów nie sprawiałam

Spoko, każde dziecko w swoim czasie Mój brat zaczął coś mówić jak miał 3 lata, ja jak miałam 1,5 roku, to już ładnie mi szło. I w sumie do tej pory mi się buzia nie zamyka
AnnaCh 22:45, 11 wrz 2015

Warmia napisał(a)
Nie masz się czym martwić, bo dzieci do trzeciego roku życia mogą nie mówić praktycznie nic. Jakby nie odzywał się wcale po ukończeniu trzech lat wtedy byłby powód do zmartwień.

Popieram
amelia_b 22:45, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)
Mój syn jest wyjątkowo złośliwy (po tacie to ma, czego ja się spodziewałam po takim ojcu oj głupia ja) działam sobie tym zakichanym szpadlem a mój syn łazi po lawendzie mówię wyjdź z tamtą, nie wolno, podeptasz i bla bla bla a on swoje to podeszłam i tłumacze że to kwiatuszki że nie wolno więc sobie obrażony poszedł, ledwo do szpadla wróciłam a tu słyszę "mamaaaaa" odwracam się a on cam lawendę do góry, rzucił i ucieka ze śmiechem -.- normalnie ręce mi opadły...

Jak u Twojego syncia z mówieniem? bo mój coś leniem jest ma swoje teksty ale nic ponad to...

he he synuś: po co mama kupuje te kwiatki, tylko kupuje i kupuje,po co one tata: nie wiem,mamy pytaj, mama: bo lubię. cisza.synuś: tata mamy sekator?, tata: mamy a po co ci?, synuś: powycinam mamie te badziewiaste kwiatki. mama: poczekaj tylko wrócimy do domu to ja ci te twoje badziewiaste gry porysuje
AnnaCh 22:46, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)
Jednak pozostanę przy samym M to eM chyba już zawsze będzie mi się kojarzyło z eX : haha D

Ja też mam M, nie eM
AnnaCh 22:47, 11 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
he he synuś: po co mama kupuje te kwiatki, tylko kupuje i kupuje,po co one tata: nie wiem,mamy pytaj, mama: bo lubię. cisza.synuś: tata mamy sekator?, tata: mamy a po co ci?, synuś: powycinam mamie te badziewiaste kwiatki. mama: poczekaj tylko wrócimy do domu to ja ci te twoje badziewiaste gry porysuje

Rozumiem, że to rozmowa u Was