Krysiu, witaj u mnie

Szczerze powiem, że znam Twój ogródek, bo w nim czesto bywam
Gosiu, fajnie, że jesteś
Magdo, na np. 24, 56, 86 stronie masz zdjęcie skrzyń, które już mam

Mają 1x2 m. Jedna jest większa na truskawki, chcę jeszcze dwie skrzynie, te mniejsze, bo więcej nie dam rady obrobić. Co do wymiarów kompostowników, to nie wiem, ale jak chcesz, to jutro Ci zmierzę

Pogoda u mnie ładna, ale zimno strasznie, ile było to nie wiem, ale teraz jest minus 15

Jeszcze jedno, na dzisiejszych, a właściwie wczorajszych, fotkach widać moje szmaragdy, wejdź na 9 stronę mojego wątku i zobacz jakie były jak je wiosną sadziłam, ile urosły przez sezon
Renatko, ja jestem zadowolona i fajnie się szybko teraz myje okna bez smug. Tych kresek też nie mam
Moniko, dziękuję bardzo za życzenia, lawendy nie okrywam, co ma być to będzie

Co do tłucznia, to jak dla mnie się sprawdził świetnie, ale mój M narzeka, jemu się mniej podoba, mówi, że czasem w oponach mniejsze kamyki wywozi, ogólnie jęczy, a że mamy małą powierzchnię, to chce kostkę. Czasem muszę mu ulec, żeby spełniał moje inne ogrodowe zachcianki, bo kto mi będzie dziury pod drzewka kopał

Jak Ty masz ogromnie duży podjazd, to myślę, że kliniec to dobre rozwiązanie, po ubiciu jest jak skała.
Karolu, dziękuję za pochwałę, tym bardziej, że fotograf ze mnie żaden, a i sprzętu nie mam jakiegoś profesjonalnego

Bukszpany kupowałam w Obi, taki 6-pak, ale spokojnie mi z tego wyszło 12 sztuk, bo w jednej doniczce było kilka

Na wiosnę muszę jeszcze jeden kupić, bo powiększam tą rabatę i będzie dalej obwódka z bukszpanów