Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Krys 16:09, 01 sty 2016

ren133 napisał(a)

Ja nie Ania ale kupiłam tą myjkę i ... zostają mi takie paski ... trochę i przy brzegu nie zgarniam dobrze ... i w tych miejscach poprawiam miękką szmatką ... uważam, że jest lepiej ... bardziej błyszczące szyby ... ale idealnie ja nie umiem umyć ... z tym że ideałów nie ma

Jeśli chodzi o dietę to zawsze powinna iść w parze z ruchem

Nie przyciskaj mocno myjki,,przeciagasz srednim ruchem nie dociskajac mocno do szyby,onaxwssysa wode,a brzgi tak jak Ania pisze trzeba recznikiem przetrzecz i czarna guma tez musi byc sucha
Mysza 16:16, 01 sty 2016

sarenka 17:31, 01 sty 2016

Aniu- ładna pogoda u Ciebie ile stopni było?
Kompostowniki o jakich wymiarach masz?

Skrzynie na warzywa będziesz robiła? tez interesują mnie wymiary
ren133 17:37, 01 sty 2016

Krys napisał(a)

Nie przyciskaj mocno myjki,,przeciagasz srednim ruchem nie dociskajac mocno do szyby,onaxwssysa wode,a brzgi tak jak Ania pisze trzeba recznikiem przetrzecz i czarna guma tez musi byc sucha

No dobrze jutro spróbuję uwzględniając Wasze wskazówki
Marga 21:56, 01 sty 2016

Aniu, najlepsze życzenia w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, również tych ogrodowych!

AnnaCh napisał(a)
Noworoczne zdjęcia

Ładnie słoneczko oświetliło roślinki. Widzę, że też lawendy nie okrywasz
Mam jeszcze pytanko: dlaczego planujesz kostkę pod wiatą? Czy tłuczeń się nie sprawdził?
Karol99 22:01, 01 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Noworoczne zdjęcia

Piękne zdjęcia. A bukszpaniki samemu rozmnażalas czy kupiłaś?
AnnaCh 01:19, 02 sty 2016

Krysiu, witaj u mnie Szczerze powiem, że znam Twój ogródek, bo w nim czesto bywam

Gosiu, fajnie, że jesteś

Magdo, na np. 24, 56, 86 stronie masz zdjęcie skrzyń, które już mam Mają 1x2 m. Jedna jest większa na truskawki, chcę jeszcze dwie skrzynie, te mniejsze, bo więcej nie dam rady obrobić. Co do wymiarów kompostowników, to nie wiem, ale jak chcesz, to jutro Ci zmierzę Pogoda u mnie ładna, ale zimno strasznie, ile było to nie wiem, ale teraz jest minus 15
Jeszcze jedno, na dzisiejszych, a właściwie wczorajszych, fotkach widać moje szmaragdy, wejdź na 9 stronę mojego wątku i zobacz jakie były jak je wiosną sadziłam, ile urosły przez sezon

Renatko, ja jestem zadowolona i fajnie się szybko teraz myje okna bez smug. Tych kresek też nie mam

Moniko, dziękuję bardzo za życzenia, lawendy nie okrywam, co ma być to będzie
Co do tłucznia, to jak dla mnie się sprawdził świetnie, ale mój M narzeka, jemu się mniej podoba, mówi, że czasem w oponach mniejsze kamyki wywozi, ogólnie jęczy, a że mamy małą powierzchnię, to chce kostkę. Czasem muszę mu ulec, żeby spełniał moje inne ogrodowe zachcianki, bo kto mi będzie dziury pod drzewka kopał Jak Ty masz ogromnie duży podjazd, to myślę, że kliniec to dobre rozwiązanie, po ubiciu jest jak skała.

Karolu, dziękuję za pochwałę, tym bardziej, że fotograf ze mnie żaden, a i sprzętu nie mam jakiegoś profesjonalnego Bukszpany kupowałam w Obi, taki 6-pak, ale spokojnie mi z tego wyszło 12 sztuk, bo w jednej doniczce było kilka Na wiosnę muszę jeszcze jeden kupić, bo powiększam tą rabatę i będzie dalej obwódka z bukszpanów
Anusia 09:10, 02 sty 2016

Lepszy ten mrozik, przynajmniej słonko wyszło a foty pięknie porobiłaś. Jeśli chodzi o przysłonięcie kompostownika to zanim tuje urosną to obsadz wysoką trawą
olga80 10:17, 02 sty 2016

fajne zdjęcia noworoczne a widzę ,że i pomoc masz przy kompostowniku jestem przekonana , że jak dostanie pędzel i impregnat to szybciutko się z tym uwinie
L00zak 10:18, 02 sty 2016

Od wczoraj chyba się zaczyna mrozik...