Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

lojalna_ 08:01, 31 mar 2016

Wiatę na autka masz super zazdroszczam mój drugi musi na ulicy stać tyle mam miejsca
Może faktycznie narazić nic na siłę tam nie sadz żeby ładnie się później z całością zgralo do zimy daleko
Kawa 08:09, 31 mar 2016

hej Ania
ja oddaję głos na opcję pierwszą
ja się nie znam jeszcz na roślinach ale jak tam wystawa słoneczna to bluszcz da radę? jakoś mi się z cieniem i półcieniem kojarzy

ale jedynka
thuje NIE
kasja83 08:10, 31 mar 2016

anna_t napisał(a)
Aniu ja bym zostawiła miejsce na nasadzenia
a jakie to już zdecydujesz pózniej, róże jesli jest słonecznie, szmaragdy jesli chcesz mieć troszkę swiętego spokoju

Zgadzam się z Anią_t
AnnaCh 09:04, 31 mar 2016

Jolanka, mi się właśnie podoba, że mają inny kolor Tulipany takie duże, to tylko te stare i rosną w zaciszu przy domu

Aniu, co do nasadzeń, to jeszcze ostatecznie nie zdecydowałam, ale zostawiam miejsce.
Program w wersji testowej ściągnął mi M i w nim ożna wstawiać swoje zdjęcie. Co i jak to Ci konkretnie nie powiem, bo ja tego nie robiłam
A poza tym to witaj u mnie i zapraszam częściej

Dominika, u tego mojego sprzedawcy też można kupić wysyłkowo. Właśnie znalazła go Iwka i podrzuciła mi namiary

Agatko, można. Nawet o tym myślałam, ale zimą pewnie by przemarzło.

Jolu, moje dwa do zimy stały przed bramą, bo mój przedogródek, to byla masakra Dobrze, że już powoli się to zmienia

Kamilka, no włąśnie stąd wzięły się moje wątpliwości co do bluszczu. Czy da radę? Nie wiem, jeszczę pomyślę. Na razie kazałam zostawić dziurki na nasadzenia

Kasia, tak będzie
AnnaCh 09:10, 31 mar 2016

Tak na szybko, bo z pracy nadaję
Panowie mieli być przed 7, byli o 6.10 Jak się wyłoniłam z domu, żeby samochodami wyjechać, to już było koło domu podkopane na dokończenie opaski
Dominika11 09:15, 31 mar 2016

podaj namiar
Kawa 09:15, 31 mar 2016

super Ania
frezja 09:25, 31 mar 2016

ZielonaAnia75 napisał(a)
Witaj Aniu, podglądam Twój ogród i ja stawiam na tujebardziej mi się podoba.
Aniu, jak technicznie wstawiasz na zdjęcie ogrodu tuje, czy ten bluszcz... chcę u siebie tak zaprojektować jedno miejsce, ale nie wiem gdzie znajdę do tego program w wersji online. Pomóż...

Aniu, jest program do projektowania ogrodów w wersji on-line pod nazwą Garden Puzzle, wykupujesz abonament płacisz 39 zł na rok lub 29 zł na 6 miesięcy.Fajna sprawa.Polecam Jak coś mogę pomóc.
AgataP 09:38, 31 mar 2016

Aniu, ja stawiam na coś słonecznego róże mogą być, jeśli masz blisko przejście to może róże bezkolcowe zawsze to piękny widok i zapach
tuje - ja nie jestem zwolennikiem, u siebie na 2100 metrach mam chyba ich może ze 4 a i tak planuję 2 wyciąć. Poza tym leci z nich, trzeba czyścić.
Nie, stanowczo różyczki, bluszcz na słonku niekoniecznie
sarenka 10:32, 31 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Ewa, masz rację, takie życie Już się szczerze mówiąc przyzwyczaiłam Fakt, że mój M. ma teraz bardzo dużo pracy i dlatego też tak to wygląda.

Mirelka
, wyszłam z założenia, że jak przeżyje, to może u mnie zostać, jak nie, to wypad. Ja nie będę nic okrywać. Musi się przyzwyczaić do naszych warunków

Magda
, poczekaj i u Ciebie będzie się działo. Nie zapominaj, że ja mieszkam już ponad 3 lata, a niektóre rzeczy dopiero teraz zaczynają jakoś wyglądać Rok przed przeprowadzką złamałam nogę, akurat na sezon, w 2013 byłam w ciąży, 2014 mały Jasio, dopiero tak więcej coś zaczęłam działać od zeszłego sezonu

U nas minęło już 4 lata jak mieszkamy,zaczęliśmy w zeszłym roku cokolwiek robić, a i tak wyglada tak jak wyglądało., no może ciut lepiej bo jakas trawa jest.
Po powrcie do pracy nie było czasu na nic jak wracałm 18-19 do domu,a mąz później.

Kurcze, nadal nie mamy kosiarki....nie ma kiedy mąz poszukać w necie,a ja się nie znam w ogóle.
Aniu,a wy macie spalinową czy elektryczną?

super zakupy juz poczyniłaś. Bardzo dobrze,że już wiesz co chcesz- ja nadal błądzę jak we mgle