Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

sarenka 10:40, 31 mar 2016

frezja napisał(a)

Aniu, jest program do projektowania ogrodów w wersji on-line pod nazwą Garden Puzzle, wykupujesz abonament płacisz 39 zł na rok lub 29 zł na 6 miesięcy.Fajna sprawa.Polecam Jak coś mogę pomóc.

oo, to nie duzo się płaci, korzystałam z darmowe wersji Garden Puzzle,ale jakoś i tak bardz średnio mi to wychodziło
frezja 10:41, 31 mar 2016

sarenka napisał(a)

oo, to nie duzo się płaci, korzystałam z darmowe wersji Garden Puzzle,ale jakoś i tak bardz średnio mi to wychodziło

Wstaw fotkę to Ci zrobię.Abonament mi się skończył ale spróbuję
olga80 10:44, 31 mar 2016

Aniu plany z bluszczem i różami fajne a i praktyczne
Panowie rano Cię zaskoczyli
sarenka 10:44, 31 mar 2016

frezja napisał(a)

Wstaw fotkę to Ci zrobię.Abonament mi się skończył ale spróbuję

Jak mi córka wyzdrowieje i wyjde na dwór to zrobię i sie odezwę wtedy na priv,oki?
Dzięki
anna_t 10:45, 31 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Tak na szybko, bo z pracy nadaję
Panowie mieli być przed 7, byli o 6.10 Jak się wyłoniłam z domu, żeby samochodami wyjechać, to już było koło domu podkopane na dokończenie opaski

uwielbiam takie roboty a jak jeszcze chłopaki tempo maja dobre to juz wogole super, wrocisz z pracy i juz Ci zazdroszcze niespodzianki
faaaajnie!
kasja83 10:56, 31 mar 2016

Lubię fachowców, którzy się nie spóźniająA jak mają tempo to w ogóle ich kochamD
AnnaCh 11:22, 31 mar 2016

Dominika, zaraz Ci wyślę

Kamila :)

Ewcia, Ty jak zawsze pomocna

Agata, tylko to ma być przede wszystkim osłona zimą, a róże liście zgubią, dlatego miał być bluszcz z różami, taki mix Może sobie poradzi? Będę dużo podlewać

Magda, kosiarkę mam spalinową. Nigdy w życiu bym nie kupiła z kablem, po tym jak u teściów była taka duża, a z kablem. Ja nie mam jakiejś szczególnie dużej, ale nie mam też dużej działki, więc starcza.

Tereniu, chyba drugi raz w życiu mi się zdarzyło, że fachowcy się nie spóźnili, a byli wcześniej. Miałam jeszcze taką ekipę od dachu na domu. Cały dach, łącznie z więźbą robili 5 dni

Aniu, już chcę żeby była 15.40 i żebym mogła wyjść Tata przed chwilą dzwonił, że przyjechała koparka i totalna rozpierducha jest

Kasiu, Ci panowie trafią chyba na moją listę "do polecenia"
ryska 11:25, 31 mar 2016

Czytam o bluszczu i z własnego doświadczenia Ci powiem, że w słońcu sobie poradzi. U mnie jest od południowej strony na dodatek na podniesionej rabacie ( w warzywniaku z ziołami) Czasem tam podlewam ale właśnie zioła.
Jasiek świetny z tymi byczymi grabiami
sarenka 11:35, 31 mar 2016

AnnaCh napisał(a)

Magda, kosiarkę mam spalinową. Nigdy w życiu bym nie kupiła z kablem, po tym jak u teściów była taka duża, a z kablem. Ja nie mam jakiejś szczególnie dużej, ale nie mam też dużej działki, więc starcza.

A mój mąz twierdzi,że spalinowa nie, bo śmierdzieć będzie w garażu...
iwka 11:37, 31 mar 2016

Aniu fajnie, że szkółka Ci podpasowała

Twoje tujki to już ładne kuleczki, ja swoje chyba muszę przyciąć, bo jakieś takie rozczochrane w sumie to muszę do nich zajrzeć bo odkąd je zadołowałam tak wcale nie zaglądam tam, może już padły

tak jak któraś z dziewczyn pisała też zostawiła bym nie tylko pas przy wiacie ale i ten kawałek pod domem do obsadzenia