AnnaCh
11:41, 19 paź 2016

Agatka, cisy są dla nie przede wszystkim piękne, zielone, przyrosty śliczniutkie
Takie szlachetne
Jakbym mogła, to bym ich więcej dała, ale już po ptakach 
Ewa, no cała rodzinka pomaga
Super 
A ja w sobotę będę moje sadzić
Prognozy się zmieniły i ma już nie lać strasznie w sobotę, szczerze to byłam [rzerażona tą czarną chmurką w prognozach. M mówiłam, na szczęśćie powiedział, że nawet w deszczu i błocie posadzimy te cisy
Teresko, moje to właśnie mają być baccata, chciałam je, żeby właśnie miały te gałązki na boki (kilka sztuk o takim pokroju choinkowym sobie zostawię na stożki lub kulki
) Tylko widzisz moje mają być malutkie i myślę, że na dzień dzisiejszy posadzenie ich co 60 cm chyba będzie tzw. krakowskim targiem i póki co chyba będzie dobrze
Żebym ja miała takie problemy, że mi roślinki super rosną i za duże są. Chciałabym taki gąszcz jak u Ciebie

Ewa, no cała rodzinka pomaga

A ja w sobotę będę moje sadzić

Prognozy się zmieniły i ma już nie lać strasznie w sobotę, szczerze to byłam [rzerażona tą czarną chmurką w prognozach. M mówiłam, na szczęśćie powiedział, że nawet w deszczu i błocie posadzimy te cisy

Teresko, moje to właśnie mają być baccata, chciałam je, żeby właśnie miały te gałązki na boki (kilka sztuk o takim pokroju choinkowym sobie zostawię na stożki lub kulki

Żebym ja miała takie problemy, że mi roślinki super rosną i za duże są. Chciałabym taki gąszcz jak u Ciebie