Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

ryska 21:43, 29 paź 2016

Ale się dzieje, kibicuję codziennie z ukrycia
Gardener27 21:57, 29 paź 2016

Grabiszcza imponujące a jeszcze bardziej walka z młotem w rękach subtelnej ogrodniczki
Margarete 01:48, 30 paź 2016

Ale super wyszło, pal sześć tę robotę...ale jaki efekt
Brawo ty!!
amelia_b 07:07, 30 paź 2016

Aniu cudowne graby kupiłaś, efekt wow od razu, super cisy też widziałam posadzone,rozszalałaś się kobieto pod koniec sezonu na maxa,gratuluję wytrwałości w sadzeniu możesz być z siebie dumna
AgataP 10:56, 30 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Kurcze ledwo żyję, ale wsadzone Udało mi się między kolejnymi ulewami powsadzać je, ciężko było, bo duże są, bryła ziemi wielka, mokra, ciężka, masakra

Za dnia stały dwa prawie trzymetrowe grabiszcza Zaczęłam walkę z trzecim, największym i najcięższym i niestety stało się to czego się obawiałam. Rozlany fundament Ale, że ja się łatwo nie poddaję, to wzięłam młot i rozwaliłam toto Na szczęście w nieszczęściu to było tylko tak wylane na jakieś 10 cm, a pod spodem znowu ziemia. Skończyłam po ciemku i zdążyłam przed kolejną ulewą
W domu rozbierałam się w drzwiach, bo cała byłam mokra i w błocie. Pralka i prysznic był szybko konieczny Ale za to teraz jak wyglądam przez okno, to stoją dumnie

Mała relacja zdjęciowa

Ania kłaniam się w pas, nieomal czołem o podłogę szorując... pięknie
Mysza 11:38, 30 paź 2016

Pasują tam te grabyTak myślę.
Ślicznie wyglądają.
LyraBea 11:45, 30 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Kurcze ledwo żyję, ale wsadzone Udało mi się między kolejnymi ulewami powsadzać je, ciężko było, bo duże są, bryła ziemi wielka, mokra, ciężka, masakra

Za dnia stały dwa prawie trzymetrowe grabiszcza Zaczęłam walkę z trzecim, największym i najcięższym i niestety stało się to czego się obawiałam. Rozlany fundament Ale, że ja się łatwo nie poddaję, to wzięłam młot i rozwaliłam toto Na szczęście w nieszczęściu to było tylko tak wylane na jakieś 10 cm, a pod spodem znowu ziemia. Skończyłam po ciemku i zdążyłam przed kolejną ulewą
W domu rozbierałam się w drzwiach, bo cała byłam mokra i w błocie. Pralka i prysznic był szybko konieczny Ale za to teraz jak wyglądam przez okno, to stoją dumnie

Mała relacja zdjęciowa
No to Aniu miałaś atrakcje pogodowe i rozrywkę zupełnie jak ja w piątek. Pot mi się lał po de...Deszcz swoje dodawał, polar tak mi nasiąkł deszczem, że kilka kilo więcej na sobie dźwigałam, ale najważniejsze, że dzieło ukończone. Ty cala dumna a graby dumnie stoją w szpalerku. Brawo!
yolka 12:50, 30 paź 2016

Cała radość w tym, że możemy się urobić do bólu, ja osobiście czuję wtedy, że żyję, efekt jest, a ile będzie radości jak zobaczysz pierwsze seledynowe listki
Anda 12:54, 30 paź 2016

Aniu jestem pełna podziwu dla Twojej determinacji
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Monka 13:14, 30 paź 2016

Ania piękne graby pracy nie zazdroszczę , ale ja też u siebie wczoraj między deszczami i w trakcie deszczu wyznaczałyśmy rabaty, pięknie to wygląda rozszalałaś się