Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

anbu 14:30, 30 paź 2016

Aniu brawo Ty
jolanka 16:17, 30 paź 2016

Ania, jesteś szalona Gratujuje determinacji, efekt fantastyczny
AnnaCh 19:24, 30 paź 2016

Reniu, ja u Ciebie też prawie zawsze w czapce niewidce

Przemek i wyszło na to, że wcale taka subtelna nie jestem Z młotem dałam radę

Małgosiu, dziękuję Ci bardzo

Amelia, no tak jakoś wyszło z tym sadzeniem. Cisy się trafiły, to kupiłam. Graby, ponieważ to front, to chciałam troszkę większe i dzięki Marcie i Reni znalazłam, bałam się, że mi wykupią, więc są już u mnie

Agatko, dziękuję bardzo, ale i tak nie dorównam Twoim dokonaniom w Mordorze

Gosiu, dziękuję bardzo

Beatko, właśnie czytałam u Ciebie, jak sadziłaś miśki i jak wczoraj rzeźbiłam w błocie, to o Tobie pomyślałam A, że my silne kobitki, to dałyśmy radę

Jola, już nie mogę się doczekać na te listki Już ta zima niech przychodzi, szybko mija i będzie wiosna

Ewa, prawda jest taka, że jakbym ich wczoraj nie wsadziła, to nie mam kiedy. Dziś rozpoczęłam objazd po cmentarzach, jutro idę do pracy... Ciemno się szybko robi.

Monika, a Ty w końcu masz swoje graby? Pokaż efekty Waszego rzeźbienia

Aniu, dziękuję

Jola, liczę na efekt wow na wiosnę jak się zaczną zielenić
Katkak 19:29, 30 paź 2016

Anulka drobna z Ciebie kobitka, ale byk .
amelia_b 19:31, 30 paź 2016

Aniu pytałaś u mnie o seslerie, a nie za niska pod graby?
AnnaCh 19:32, 30 paź 2016

Nie, Kasiu, ja rybka

Amelko
, ale tam nie ma za dużo miejsca i miało być płasko. Graby będą miały kwadraty bukszpanowe w nóżkach i chciałam je właśnie jakimiś trawkami przełamać z tulipanami na wiosnę
roma2 19:32, 30 paź 2016

Usmiecham się na widok posadzonych grabów. Super! Ja nabyłam jednego. Posadzony dziś o siódmej rano, bo wczoraj wiatr nie pozwalał na jakiekolwiek prace. Prawie urwało mi łeb. Dziś "nasadziłam" łepetynę na miejsce i grab wylądował na przyszłej rabacie. Buziaki.
amelia_b 19:35, 30 paź 2016

A to jak chcesz płaski dywanik to jak najbardziej, z tego co pamiętam to wczesną wiosną trzeba oskubać z suchego i fajnie kwitnie
olga80 21:09, 30 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Kurcze ledwo żyję, ale wsadzone Udało mi się między kolejnymi ulewami powsadzać je, ciężko było, bo duże są, bryła ziemi wielka, mokra, ciężka, masakra

Za dnia stały dwa prawie trzymetrowe grabiszcza Zaczęłam walkę z trzecim, największym i najcięższym i niestety stało się to czego się obawiałam. Rozlany fundament Ale, że ja się łatwo nie poddaję, to wzięłam młot i rozwaliłam toto Na szczęście w nieszczęściu to było tylko tak wylane na jakieś 10 cm, a pod spodem znowu ziemia. Skończyłam po ciemku i zdążyłam przed kolejną ulewą
W domu rozbierałam się w drzwiach, bo cała byłam mokra i w błocie. Pralka i prysznic był szybko konieczny Ale za to teraz jak wyglądam przez okno, to stoją dumnie

Mała relacja zdjęciowa

no elegancko pracy nie zazdroszczę przy kopaniu,ale warto było się namęczyć dla takiego efektu
Katkak 21:12, 30 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Nie, Kasiu, ja rybka

Amelko
, ale tam nie ma za dużo miejsca i miało być płasko. Graby będą miały kwadraty bukszpanowe w nóżkach i chciałam je właśnie jakimiś trawkami przełamać z tulipanami na wiosnę

Ja strzelec