Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 23:29, 26 lut 2017

Mirelka, jak najbardziej Śmiga

Asia, czytam u Ciebie, tylko się nie odzywam, bo ja słaba z planowania jestem.
A poza tym to dętka jestem, bo się pochorowałam, pierwszy raz od lat. Rozłożyło mnie tak, że cały weekend ledwo żyję, a musiałam kilka rzeczy porobić, w tym na zewnątrz i niestety nie mogłam poleżeć Do pracy też muszę chodzić, bo mam trudny i ciężki okres
Margerytka40 23:52, 26 lut 2017

No to Aniu zdrówka Ci życzę. Kiepsko że nie możesz poleżeć z tym choróbskiem
MirellaB 05:35, 27 lut 2017

Aniu zdrowia Ci życzę

Jamroczek 18:07, 27 lut 2017

AnnaCh napisał(a)

Asiu, właśnie mi się przypomniało, że Ty od nas
Gdzie masz wątek?

No od Was to znaczy z Piotrkowa ☺ a wątku nie mam i na razie nie bede miała bo nie ma co pokazywać ☺ malutki ogródek przy bliźniaku, ciągłe zmiany i ciągle nowe pomysły...
Katkak 19:27, 27 lut 2017

Bidulka, czytam, że choróbsko Cię dopadło. Myśmy wreszcie się wylizali wszyscy. Ale była seria .
tulucy 19:40, 27 lut 2017

Zdrówka Aniu

Moje foliowe zakupy z L. były generalnie dość udane. Nie wyszły mi tylko mikołajek i gipsówka, a kupowałam sporo.
kasja83 21:01, 27 lut 2017

Zdrówka Aniu
anna_t 21:12, 27 lut 2017

Anno koleżanko Ty moja kiedy kanny się sadzi po zimie?
ty je podlewasz zimą?

zdrowiej kochana, u mnie wirusy przywlekła Natasza ze żłobka, potem mnie wzieło, potem starsza córcie a teraz teściowa na antybiotyku skończyła. fala normalnie
regli 21:21, 27 lut 2017

Aniu, zdrowiej, bo czas wreszcie przy kawie się spotkać
AnnaCh 22:52, 27 lut 2017

Dziękuję Wam wszystkim, kochane jesteście Już mi lepiej, wczoraj spora dawka leków i pod kołderkę W sobotę leczyłam się rumem po tym jak zamarzłam... myjąc samochód. Tak, tak chora myłam samochód, musiałam Rum trochę pomógł, ale leki jednak bardziej
Tak mi dziś Agnieszka smaka narobiła, że musiałam zrobić oponki Pierwszy raz w życiu, ale wyszły Pachnie fajnie w całym domu, przypomniało mi się dzieciństwo, jak jeździliśmy z rodzicami do babci na wieś i zawsze były oponki, albo drożdżowiec z rodzynkami

Asiu, poleżenie w obecnym czasie u mnie nie wchodzi w grę

Mirelka, dziękuję Ci bardzo, już dużo lepiej, dycham jeszcze troszkę i smarkata jestem, ale będę żyć

Asia, a u mnie to jest co pokazywać? Przecież chyba nie zawsze na forum pokazujemy takie wymuskane ogrody. Po to jest dział projektowanie A poza tym jak ciągle coś planujesz i zmieniasz to tym lepiej, fajna zabawa Zakładaj wątek i nie marudź Grupa łódzka się rozrasta, niedługo będzie piotrkowsko-łódzka

Kasiu, u mnie też seria, tata, Marysia, Jaś (ten to fenomen, jeden dzień był chory ), na końcu ja

Łucjo, przypomniałaś mi, że w zeszłym roku kupiłam w L mikołajka i nijak go nie przypominał Nie wiem co to było i nie pamiętam czy to jeszcze mam

Kasiu, dziękuję

Ania, całą zimę to one sobie leżą w skrzynce takie suche, sadziłam zwykle pod koniec lutego do doniczek w domu i je "pędziłam" w ten sposób Normalnie wtedy je podlewasz, one puszczają listki itd. Wtedy po 15 maja sadzisz do gruntu już wyrośnięte
W tym roku nie mam, zostały na zimę w ziemi, świadomie z nich zrezygnowałam.

Renia, napisz tylko kiedy Już zdrowieję