Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hortensjada

Hortensjada

Mira104 12:13, 12 kwi 2016

Ja to bym chciała mieć taką sąsiadkę może na Śląsk się przeprowadzisz Nie dość że dbasz o swój ogród to jeszcze o otoczenie przed, aż miło popatrzeć, a co dopiero przejść koło takiego cuda.
Pozdrawiam Bożenko.
violinek 13:09, 12 kwi 2016

Pracusiu ! ..no jak to urlop a Ty grzebiesz w ziemi ?? ...zwykly przedogrodek a wyglada na park ?? i jeszcze mimo sporego ogrodu chce Ci sie przed plotem upiekszac ?? ...a spocznij sobie przy kawie , przed TV ..tyle ciekawych seriali leci ..teraz juz wiesz skad te uwagi ? hahaha ..za wysoko podnioslas poprzeczke Kochana
Serdecznosci V.
Gosiek33 14:58, 12 kwi 2016

popadam w coraz większy zachwyt, ale jednocześnie jak bardzo daleko mam to Twojego ogrodu

zdradź proszę jakie to drzewko tak pięknie teraz kwitnie?
bozga 15:52, 12 kwi 2016

Gosiek33 napisał(a)
popadam w coraz większy zachwyt, ale jednocześnie jak bardzo daleko mam to Twojego ogrodu

zdradź proszę jakie to drzewko tak pięknie teraz kwitnie?

To wiśnia różowa pendula w 2 wersjach mini ( na pierwszej fotce) i maxi
mirkaka 16:52, 12 kwi 2016

Bożenko, chcę po wschodniej stronie posadzić hortensje, słońce tylko do 12 tej, możesz doradzić jakie posadzić żeby ładnie kwitły?
anna_t 17:06, 12 kwi 2016

bozga napisał(a)
U mnie drugi i niestety ostatni dzień urlopu, w ogródku wszystkie duże roboty wykonane, wieczorem pozostało mi tylko nawiezienie trawnika. Zabrałam się za część przedogródka dotąd zaniedbywaną i wysuszoną, czeka mnie dużo roboty, posuwam się max 1,5 metra dziennie, w tym tempie do majówki powinnam zdążyć. Praca możliwa tylko do 15-tej ,później niestety więcej czasu spędzam na pogaduszkach z przechodniami, dobrze jeśli choć trochę komentarze są życzliwe ale bywają niestety i bardzo kąśliwe.
Mimo, że pochmurnie to i tak wiosennie, nie ma co się przejmować

Kąśliwe uwagi przy takim przedogródku?? ludzie nie znają się, sami pewnie trawe i stare iglaki tylko mają
Milka 17:16, 12 kwi 2016

Ależ kwitnie
katel 22:56, 12 kwi 2016

Violinek dobrze napisała. Przykre ale prawdziwe - dużo osób zamiast się cieszyć że innemu wychodzi i go naśladować to szuka dziury w całym .
Ale my tu na Ogrodowisku to zupełnie inne jesteśmy i się cieszymy, że tak pięknie masz i poprzeczkę podnosisz .
mirkaka 07:14, 13 kwi 2016

Bożenko, dziękuję Ci za odpowiedź u mnie
zawitka 07:54, 13 kwi 2016

Bożenko nie przejmuj się kąśliwymi uwagami to są ludzie którzy nic nie robia a i drugim nie dają żyć ,Pięknie masz a kwiecia ho ho Pozdrawiam i też lecę do ogrodu