Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

babka 22:06, 13 cze 2017

Kotki szkoda, może jeszcze wróci. Ptaki drapieżne piękne ale i niebezpieczne, zabieramy ich przestrzeń to i one do u coraz bliżej
sylwia_slomc... 22:27, 13 cze 2017

eee_taam napisał(a)
nie spotkałam nigdy takiego wielkiego ptaka ...ale zastanawia mnie jedno ...czemu wy chodzicie taki kawał dogi zamiast jeżdzic na rowerach?

u nas tutaj nikt tyle nie chodzi ale badzo duzo ludzi jeżdzi na rowerach zwłaszcza staszych dla któych rower jest codziennym śodkiem tanspotu ...na zakupy do koscioła do pacy ...rower

Bo my lubimy chodzić a do tego pod tą naszą górę ciężko wyjechać rowerem nawet na przerzutkach
sylwia_slomc... 22:29, 13 cze 2017

Doranma napisał(a)
Przyszłam dziś podziękować za odwiedziny, a tu proszę - dyskusja o ptakach. Chciałabym się na nich znać i wiedzieć, co mi nad głową lata, ale to może z czasem Życzę, by się zaginiony kotek odnalazł, one czasami po kilku dniach wracają.
Pozdrawiam

Witaj w Szmaragdowej Dolinie na naszym ranczu
Znalazła się zguba
Ale chuda jak diabli. Chyba gdzieś wlazła , ktoś ja tam zamknął i dopiero jak otwarto to wróciła. Musiała pod któryś tunel sąsiadów wleźć na polowanie.....dobrze, że upałów nie było....
sylwia_slomc... 22:31, 13 cze 2017

babka napisał(a)
Kotki szkoda, może jeszcze wróci. Ptaki drapieżne piękne ale i niebezpieczne, zabieramy ich przestrzeń to i one do u coraz bliżej

Zguba znaleziona odpowiedź post wyżej
Radziu2013 22:33, 13 cze 2017

Szkoda kotki Mi też się mój dachowiec gdzieś zawieruszył i już będzie z pół roku jak jej nie ma- młoda była i nie wielka więc baardzo możliwe że i na nią coś czatowało. Słyszałem nawet że kuny potrafią zagryźć kota Miejmy nadzieję że twoja jednak wróci...

Czytam że masz pekiny A pokażesz zdjęcia?
sylwia_slomc... 22:44, 13 cze 2017

Radziu już dzisiaj wróciła więc ptaszyska niewinne były.....no może tylko zając życie stracił , ale takie zależności w naturze to norma
Mam trzy pekiny, ale fotki muszę cyknąć jakieś świeże bo nie pamiętam w którym katalogu są poprzednie
Radziu2013 22:48, 13 cze 2017

A widzisz tak czytałem, że przeleciałem i nie zauważyłem jak napisałaś że wróciła wychudzona

Sylwia to teraz czekam na foty, bo się już przyzwyczaiłem że wieczorami są jakieś
abiko 22:50, 13 cze 2017

Czyli zagadka wyjaśniona, kotka znaleziona.. miły koniec dnia

A mój mały chyba złamał rękę jutro się okażę..
sylwia_slomc... 22:54, 13 cze 2017

Radziu2013 napisał(a)
A widzisz tak czytałem, że przeleciałem i nie zauważyłem jak napisałaś że wróciła wychudzona

Sylwia to teraz czekam na foty, bo się już przyzwyczaiłem że wieczorami są jakieś

Zaraz coś wkleję
sylwia_slomc... 22:55, 13 cze 2017

abiko napisał(a)
Czyli zagadka wyjaśniona, kotka znaleziona.. miły koniec dnia

A mój mały chyba złamał rękę jutro się okażę..

O kurcze ale bida