Agatka w O..i sąBabcia dziś kłóciła się ze mną , że mam Jej kawy nasypać do zimnej wody ( zimnej dosłownie, a kawa sypana)i wszystkich o ta kawę wołała, a ja się uparłam czekać na wrzątek i taka niedobra przez to jestem A w swoim życiu może wypiła tyle kawy co z pięć razy całeNigdy nie piła i nie lubiła, a dziś wojna o kawę. Fizycznie ciut lepiej, a z głową jak widać.
A u mnie w ociepleniu ścian ( styropian) szpaki tunele drążą i wiosną młode wychowują. Rwetes wielki czynią. Przedogródek cały kulkami styropianowymi zasypany. Na razie trzy gniazda. Muszę je ( gniazda) pianką zalepić i kruki powiesić.
No... cóż. Tak to czasem bywa ze starszymi ludźmi. Z jednej strony to lepiej że się złości niż żeby jęczała z bólu. A z drugiej strony nerwy mogą osłabiać serce.... I tak źle i tak niedobrze... Bądź silna i dzielna