Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 20:22, 02 cze 2018

Anda napisał(a)
Obejrzalam fotki z Maja. Bardzo fajna relacje zrobilas, prawdziwy reportaz Ciesze sie razem z Wami i jestem bardzo ciekawa, co jeszcze u Was dograja i jak to zmontuja
Fantastyczna sprawa

Jeszcze ciągle wspominamy Super było, tylko te przygotowania takie wykańczające Ale dobrze, że byli w tym tygodniu bo po dzisiejszym dniu już tak ładnie nie jest
Anda 20:26, 02 cze 2018

Czytalam, ze dziewczyny przyjechaly z pomoca. Swietnych masz tam ludzi u siebie
Dobrze, ze z pogoda szczescie dopisalo Szkoda tylko, ze Maja nie uzyla kremu z filtrem przeciwslonecznym.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
dana1s 20:29, 02 cze 2018

Sylwuś relacja z ekipą świetna. Byłam pewna, że sobie poradzisz i ogród zachwyci.
Piękny masz ogród i jeszcze tak go wysprzątaliście. Rewelacja !!!
U mnie pada od dwóch dni co chwila i pięknie podlewa. Dzisiaj była godzinna ulewa, świata nie było widać. Mam nadzieję, że ogród znów nabierze życia po ostatnich upałach.
Buziaki!
sylwia_slomc... 20:32, 02 cze 2018

Anda napisał(a)
Czytalam, ze dziewczyny przyjechaly z pomoca. Swietnych masz tam ludzi u siebie
Dobrze, ze z pogoda szczescie dopisalo Szkoda tylko, ze Maja nie uzyla kremu z filtrem przeciwslonecznym.

Maja nie używa tego typu specyfików Tylko naturalne Podobno w Stanach dzieci smarowane kremem z filtrem masowo krzywicę mają.... Tak niestety może być jako skutek uboczny.
Anda 20:36, 02 cze 2018

Za to tutaj dzieci maja krzywice od noszenia zbyt ciezkich tornistrow

Oby Maja nie dostala raka skory. Witamine D dostajemy latem pod dostatkiem nawet i z kremami, ale to kazdy musi decydowac dla siebie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
pawel_snopek 20:36, 02 cze 2018

Im jest mniej tych specyfików przyjmowanych to człowiek będzie zdrowszy a jak wiadomo skóra jest największym organem
20:43, 02 cze 2018
u mnie nie padało ....dalej czekam nadeszcz ale widzę rów ...i przypomniałam sobie te twoje kamyczki tam powkładane co miały robic przyjazny szum ...to one chyba juz dawno odpłynęły? i moze nawet utkneły w przepuscie pod droga

jedna uwaga ...przepust pod drogą powinien miec wieksza srednice przepływu niz pełny rów bo ewidentnie widac ze tam jest bardzo wąskie światło i dławi

na smieci gałazki i inne takie to juz nie ma rady trzeba czyscic ...albo rów pogłebic i powiekszyc jeszcze bardziej tyle ze to robota dla wszystkich co ponizej sa.

warto sie tym zajac i zobic z tym rowem zeby spac spokojnie ....bo anomalie pogodowe juz chyba sa nam pisane.

sylwia_slomc... 20:44, 02 cze 2018

dana1s napisał(a)
Sylwuś relacja z ekipą świetna. Byłam pewna, że sobie poradzisz i ogród zachwyci.
Piękny masz ogród i jeszcze tak go wysprzątaliście. Rewelacja !!!
U mnie pada od dwóch dni co chwila i pięknie podlewa. Dzisiaj była godzinna ulewa, świata nie było widać. Mam nadzieję, że ogród znów nabierze życia po ostatnich upałach.
Buziaki!

U mnie deszcz nadal bardzo potrzebny, ale taki spokojny i normalny, nie jak dzisiajTeż mam nadzieję, że wszystko teraz bujnie w górę W tym tygodniu zaczynam podlewać gnojóweczką pokrzywóweczkąI myślę przycinać co nieco, ale już znowu plewić muszę bo rośnie w oczach, a dopiero było zrobione
20:45, 02 cze 2018
Anda napisał(a)

Oby Maja nie dostala raka skory. Witamine D dostajemy latem pod dostatkiem nawet i z kremami, ale to kazdy musi decydowac dla siebie

Ewo !!! jakiego raka???? skory???? ...oj musze z toba porozmawiać ...bo ta propaganda jest koszmarna i potem ludzie wierza w zabobony
sylwia_slomc... 20:46, 02 cze 2018

Anda napisał(a)

Ona unika opalania, ale u nas nie było gdzie się chować na dużym ogrodzie, a do tego wiało to opala szybciej