Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 13:03, 24 cze 2018

Anda napisał(a)
Chlopaki upiekszyli po swojemu Ja tam lubie graffiti, jesli jest fajnie zrobione. Niekoniecznie w salonie, ale jesli corka bedzie chciala miec u siebie, to czemu nie

Ewcia ja fajne, takie obrazy graffiti też lubię, ale nie bohomazy i to jeszcze na ścianie z cegły, którą ledwie uratowałam. Z tej ściany mają usunąć choćby na rzęsach stawali
Magleska 20:50, 24 cze 2018

biedne chłopaki tyle się napracowali ,a matce się nie podoba ....
oczywiście żartuję ......też bym się wściekła
Katkak 20:53, 24 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

To prawda, ale ciśnienie mi nieźle podnieśli

Zamalujesz i po ptokach. A jakby sobie jakieś durnowate dziary zrobili?Zawsze może być gorzej
21:17, 24 cze 2018
jak sie wywnętrzali na ścianie to byli szczęśliwi i radośni ...cegła ...no cóż rzecz nabyta ...dziś jest ......a jutro ...hmmmm .....daj sobie z tym spokój za kilka lat sie wyprowadza to sobie cegłe wymienisz na nowa albo pomalujesz.
Urszulla 21:29, 24 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ula mnie się wydaje mało przy tej ilości roślin jaką mam
Ale i tak opracowałam szybszy sposób na to podlewanie gnojówką, bo wcześniej brałam pół litrowy garnuszek i rozcieńczałam w konewce i tak w kółko z tą konewką latałam. Teraz biorę wiadro gnojówki rozpuszczam w całej beczce wody i dopiero roznosimy pod roślinyNiby mała zmiana, a robotę usprawniła

Mówiłam, że ideałów nie ma Młodość i brak rozsądku często w parze idą

Fajnie sobie pracę ułatwić Mam nadzieję że w tym tygodniu niebo podleje za Was. U mnie już dolane. Chwasty sie w oczach mnożą.
sylwia_slomc... 22:01, 24 cze 2018

Magleska napisał(a)
biedne chłopaki tyle się napracowali ,a matce się nie podoba ....
oczywiście żartuję ......też bym się wściekła

sylwia_slomc... 22:03, 24 cze 2018

Katkak napisał(a)

Zamalujesz i po ptokach. A jakby sobie jakieś durnowate dziary zrobili?Zawsze może być gorzej

Nie zamaluję, bo wymalował taka ścianę jak w gospodzie z cegły, nie da się zamalować bo nie chcę białej cegły...niech myśli teraz jak to wywabić, jak nie myślał przy malowaniu.
Starszy odkąd pamiętam straszy, że się wydziara, a uczulony na sporo rzeczy w tym leki, więc już większej głupoty niż dziary sobie zrobić nie może chyba.....
anka_ 22:05, 24 cze 2018

Kurczę a moje zawsze miały luz apropo 'ulepszeń' w swoich pokojach. Chyba jeszcze pamiętam swoje wyskoki
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 22:07, 24 cze 2018

eee_taam napisał(a)
jak sie wywnętrzali na ścianie to byli szczęśliwi i radośni ...cegła ...no cóż rzecz nabyta ...dziś jest ......a jutro ...hmmmm .....daj sobie z tym spokój za kilka lat sie wyprowadza to sobie cegłe wymienisz na nowa albo pomalujesz.

To ściana z samej cegły stawiana, zewnętrzna, jedną czwartą budynku musiałabym postawić od nowa, chcąc wymienić na nową
sylwia_slomc... 22:08, 24 cze 2018

Urszulla napisał(a)

Fajnie sobie pracę ułatwić Mam nadzieję że w tym tygodniu niebo podleje za Was. U mnie już dolane. Chwasty sie w oczach mnożą.

U mnie już chyba tak samo, wczoraj cały dzień i dziś tak samo, pada z przerwami, ale dość solidnie.