Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 22:10, 24 cze 2018

anka_ napisał(a)
Kurczę a moje zawsze miały luz apropo 'ulepszeń' w swoich pokojach. Chyba jeszcze pamiętam swoje wyskoki

Aniu na tych tynkowanych ścianach się nie czepiam, ale z ta jest kłopot jak cholera. Bardzo chciałam tą ścianę w tym stanie uratować, udało mi się, a On tak z głupoty wysmarował. Jak tego nie odkręci to ma przechlapane na długo....
Kasiek 22:13, 24 cze 2018

Nie zlosc sie...jak za sto lat, pomyslisz o tej scianie i malunkach na niej, to...sie usmiechniesz i wnukom pokazesz
Przesylke wyslalam w sobote, jak i ta nie dojdzie, to zastrzele listonosza
sylwia_slomc... 22:19, 24 cze 2018

Kasiek napisał(a)
Nie zlosc sie...jak za sto lat, pomyslisz o tej scianie i malunkach na niej, to...sie usmiechniesz i wnukom pokazesz
Przesylke wyslalam w sobote, jak i ta nie dojdzie, to zastrzele listonosza

No co Ty przecież chyba dla siebie nie wziął
Ja tez Elisabeth muszę jeszcze raz puścić bo po drodze zaginęło, więc może to nasza poczta winna, a nie Twoja
Kasiek 22:25, 24 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

No co Ty przecież chyba dla siebie nie wziął
Ja tez Elisabeth muszę jeszcze raz puścić bo po drodze zaginęło, więc może to nasza poczta winna, a nie Twoja

Albo ktos ziolo nosem wyczul
sylwia_slomc... 22:33, 24 cze 2018

Kasiek napisał(a)

Albo ktos ziolo nosem wyczul

Ha ha ha
Dorota123 22:54, 24 cze 2018

I nic więcej nie zrobione, poza tym, że mnie diabli wzięli jak u chłopaków w kanciapie na stryszku zobaczyłam ścianę z cegły wymalowaną w graffiti zespołów rockowych
Jeszcze te tynkowane ściany łyknęłam bo kiedyą się zamaluje, ale cegłę nie wiem jak i nie interesuje mnie to, mają wyczyścić włącznie z fugą wrrrr.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Nie wściekaj się na chłopaków, zawsze Ci chętnie pomagali. Weź to pod uwagę, może każ im to jakoś zadośćuczynić. W końcu piszesz, że to u chłopaków w kanciapie na stryszku. Ja bym nie robiła afery i odpuściłabym. Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale to nie jest najgorsze co chłopaki mogą wymyślić, to jeszcze nie koniec świata.
sylwia_slomc... 22:58, 24 cze 2018

Wiem Dorotko, ale serce mnie boli jak na ta ścianę patrze w tym stanie
Gosialuk 00:12, 25 cze 2018

Samo życie. Jak by się to nie skończyło, to kolejną opowieść dla wnuków już masz. Ale to za parę... lat. Pozdrawiam
Rumianka 00:20, 25 cze 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Jak byli mali to ścianę w swoim pokoju kredkami woskowymi wymalowali....widać nie wyrośli
U mnie było identycznie...Tydzień po malowaniu pokoju, starszy syn wszedł na kanapę i tak jak sięgnął , pomalował woskową kredką wieeelki zarys grubej tęczy...
Waclaw 00:24, 25 cze 2018

Rumianka napisał(a)
U mnie było identycznie...Tydzień po malowaniu pokoju, starszy syn wszedł na kanapę i tak jak sięgnął , pomalował woskową kredką wieeelki zarys grubej tęczy...

wszystkie dzieci tak mają. Moje córki za firankami malowały, za drzwiami Teraz wspominamy z rozrzewnieniem