Super smakołyki dla ptaszków. U mnie słonecznik im wysypuję. Kulek tych gotowych mniej chętnie się pozbywają. Zastanawiałam się, czym im dogodzić, ale takiego asortymentu nie mam
Jeśli z sąsiadem nie ma kontaktu, a jego drzewa wchodzą na Twój teren i zagrażają bezpieczeństwu, to masz prawo ściąć to, co przechodzi na Twoją stronę. Jedynie nie wolno Ci korzystać ze ściętego drewna. Trzeba będzie je przerzucić na stronę sąsiada.
Haniu wszystko to wiem tylko, że od naszej strony nie ma tego jak wykonać budynek mam w samej granicy, a studnia blokuje wjazd z boku. Więc dostać się można tylko od Jego strony, a dopóki innych drzew nie powycina to nie ma jak wjechać. Do tego potrzebne duże auto ze zwyżką, orzech ma przeszło 15 metrów wysokości i około 35 lat, pewnie więcej, od tego wieku go pamiętam, że rośnie.
No nie to takiego widoku nie widziałam na razie. Z tego wynika że coś mają smakowitego u Ciebie - bez żartów.
Gunerę widziałam - tylko jękłam jak widzę te konstrukcje, ja hortensji nie okryłam.
Mają stołówkę pełną smakowitych tłuściutkich dżdżownic, które sobie sami wyhodowaliśmy nie zbierając skoszonej trawy. Kret to skutek uboczny produkcji próchnicy w naszym ogrodzie
Guncia już do wiosny czeka
Faktycznie, te skórki po pomarańczach będą fajnie wyglądać
I filiżanki stare kolorowe też jakieś mam, za uszko się powiesi i będzie stołówka podniebna jak się patrzy
Za to rośliny się napiją przed kolejną dawką mrozu bo ze śniegiem to nie wiadomo jak będzie