Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

roma2 20:09, 14 lut 2016

Czy Wy siedzicie kiedykolwiek spokojnie? Tak nic nie robiąc? Czy dopiero na tej ławeczce przycupniecie na jakieś (w porywach) 2 minuty?
sylwia_slomc... 20:15, 14 lut 2016

Romeczko ławeczek na całym ogrodzie będzie kilka bo nim na samą górę się wyjdzie to można zadyszki złapać ta idzie do brzeziniaczka.......czekam teraz na pierwsze listki na brzózkach od Ciebie Czasem tych dwóch minut nawet brakuje , a czasem w lecie idziemy do ogrodu tak po prostu posiedzieć pospacerować pobujać się na huśtawce i w hamaku.....dziś był taki spacerowy dzień
Ale się nie oparłam i do gunnerki luknęłam............a tam już dwa liście idą i łodyżki maja już po 20 cm. Do maja będą ogromne jeśli mrozów nie będzie
AsiaK_Z 20:25, 14 lut 2016

Sylwuś po raz kolejny powiem, że idziecie jak burza A eM chyba spod tego mostu wrócił do domowych pieleszy?? Szkoda żeby się pod tym mostem marnował
Katkak 20:28, 14 lut 2016

Ławeczka - dla mnie bomba . Uwielbiam takie naturalistyczne rozwiązania. Widziałaś dzisiejszą Maję? Te "doniczki" . Chcem takie
sylwia_slomc... 20:34, 14 lut 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Sylwuś po raz kolejny powiem, że idziecie jak burza A eM chyba spod tego mostu wrócił do domowych pieleszy?? Szkoda żeby się pod tym mostem marnował

Przygarnęłam bezdomnego nie ma obawy......w końcu Walentynki dzisiaj to trzeba serce okazać biednemu
sylwia_slomc... 20:42, 14 lut 2016

Katkak napisał(a)
Ławeczka - dla mnie bomba . Uwielbiam takie naturalistyczne rozwiązania. Widziałaś dzisiejszą Maję? Te "doniczki" . Chcem takie

Widziałam mnie się jeszcze warzywnik podobał
A o boćkach w gnieździe marzyłam ,ale chciałam takie gniazdo na samej górze tylko tam mam dużo zimozielonych wsadzone, a widziałaś jak wyglądał teren wokół gniazda czyścioszki
Katkak 20:51, 14 lut 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Widziałam mnie się jeszcze warzywnik podobał
A o boćkach w gnieździe marzyłam ,ale chciałam takie gniazdo na samej górze tylko tam mam dużo zimozielonych wsadzone, a widziałaś jak wyglądał teren wokół gniazda czyścioszki

Warzywnik cudny, ale ja nie upchnę .
Marga 20:59, 14 lut 2016

Sylwuś, super ławkę stworzyliście. Podziwiam Was za to, że jesteście tacy pomysłowi. Do zrobienia ławki nawet piły nie potrzebowaliście
sylwia_slomc... 21:01, 14 lut 2016

Marga napisał(a)
Sylwuś, super ławkę stworzyliście. Podziwiam Was za to, że jesteście tacy pomysłowi. Do zrobienia ławki nawet piły nie potrzebowaliście

Natura materiał dała ale piłą trzeba było nogi uciąć do niej, siedzisko jest z tego co rozszczepiło przy pniu
Katkak 21:06, 14 lut 2016

Wiele lat temu miałam z brzozowych gałązek taki niski płoteczek zrobiony, a za nim rosły nasturcje . Taki sielski klimacik, ale nie mam zdjęć z tego okresu niestety.