Wiosna przyjdzie do każdego Mnie wkurza podagrycznik co mi się sieje od sąsiada masowo , a potem ciężki do wytępienia.
Swoją drogą chyba jadalny tak samo jak gwiazdnica pospolita zwana u nas miesoczykiem
Lubię jak dużo fotek jest do oglądania
U Ciebie rośliny o wiele bardziej zaawansowane niż u mnie. Jam mam piwonie dalej w kłach, liliowce o połowę mniejsze, wszystko ledwo co z ziemi wystaje.
Nie za późno. Ja swoich jeszcze nie tnę bo za zimno.. mogą zmarznąć, wczoraj było -7. Wiosna jakoś nie ma ochoty się rozgościć.. wczoraj słoneczko chociaż było, a dziś leje i leje.. Za to jest zaleta, nie widać, ze okna myję w ciapki
Wiesz, że ja nie przepadam za popierdółkami w ogrodzie.. ale świątki mi się bardzo podobają.. i światki z kapliczkami.. i pasują do ogrodu...... to jest fajne
Renia bliżej gór to wszystko ciut później , u nas dziś ciepło , ale lało cały dzień , rośliny mi wygniwają , ale na jutro już słonko ponoć Radosnych Świąt całej Twojej rodzince
Wiem Aniu, a ja nakupiłam przed przygodą z Ogrodowiskiem i teraz żal wywalić bo kupę kasy poszło na nie
Ale one krótkowieczne więc te drewniane lepsze stopniowo powymieniam.....taki jest plan A na razie babcia dopytuje kiedy wystawię bo ciepło ....no to wystawiłam. W przydomowym nie mam jeszcze docelowo porobione to niech sobie stoją na razie....kiedyś będzie zmiana. Na dużym ogrodzie tylko bocian z tego typu, ale on akurat mi tam pasuje
ostróżka przemieszała się z dzwonkami, u nas rośliny same sobie miejsce wybierają, usuwam tylko to co już mi bardzo nie leży , a resztę zostawiam stąd zniknie w tym roku opona
na dużym kolor się pokazuje