Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielonym do góry... :)

Zielonym do góry... :)

Krakus 14:43, 11 maj 2016

co to za wisienki? umbry?

urosną...pokazywałem u siebie tę rabatę co komentowałaś z przed dwóch lat

PS. Dopatrzyłem sie jednego z innej strony na kombinat patrzysz

Konieczki 08:21, 12 maj 2016

Umbry umbry

No świat mały
babka 11:03, 12 maj 2016

Będę podglądać Twoją wisienkową bo w przyszlosci prawdopodobnie i u mnie zagoszczą i pomysłu na skarpetki szukam
Duży będziesz miała ten taras
Anda 16:01, 12 maj 2016

Piękny i duży taras będzie Przy tarasie tam gdzie wisienki będzie donica? A nie myślałaś o wycięciu takich większych "dziur" w tarasie na te wisienki? Sąsiedzi tak mają i wygląda to czadowo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Konieczki 16:07, 12 maj 2016

Ja mam tam mieć cały pas zieleni, donice będą poniżej muru - coś na wzór Asi_Nawigatorki Chciałam przenieść trochę ogrodu juz na taras a tak szczerze - przysłonić się od sąsiadów (zwłaszcza ich niegrzecznej i wścibskiej córki )
Anda 16:10, 12 maj 2016

Rozumiem. Tak też będzie bardzo ładnie Asi ogród znam, więc rozumiem co planujesz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Jagodaa 20:49, 13 maj 2016

Konieczki napisał(a)
Chciałabym cus takiego zadaszenie

Jutro rozmawiam ze stolarzem, dziewczyny trzymajcie kciuki -marzenia o drewnianym tarasie wróciły a chyba o to chodzi żeby realizować swoje marzenia....

Ale piękna ta inspirka! Coś takiego by mi pasowało w moim kącie ze ścianą .

Marzenia trzeba realizować, zgadzam się, i je mieć na przyszłość . Czekam z Tobą na taras!

Wiśnie na pewno szybko się zagęszczą, miałam takie przy murki i po dwóch latach są już w miarę, choć tam mają mało słońca i nie rosną w idealne kulki . U Ciebie mają chyba lepsze miejsce do ładnego wzrostu.
Gardener27 15:54, 14 maj 2016

Przyszedłem do Ciebie marudo
Widzę że wzięłaś się ostro za ogród w tym sezonie
Mocno kibicuję i zaznaczam do podglądania

Madzenka 01:06, 15 maj 2016

Piękny wymyśliłaś taras !

Olejuję sama co rok jeden taras, drugi M
Konieczki 10:24, 16 maj 2016

Witam wszystkich gości

Na szczęście mojej rodziny w sobotę padało i wysprzątałm na tio top dom, w niedzielę chrzcino-komunia odhaczona - teraz tylko działanie w ogrodzie