Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

alis 22:38, 27 kwi 2016

Ania, znalazłaś już rośliny na wypełnienie rabat kulkowych?
anbu 07:35, 28 kwi 2016

Witaj ag_zie - Agnieszko

anabuko1 - Aniu wiosny brak, zimno jak cholera Ale dziś od rana słonko u nas świeci, ma być lepiej podobno
Uważam, że nie ma co narzekać, bo w końcu mamy normalną wiosnę - czyli naturalne przejście z wiosny do lata a nie z zimy od razu do lata Jest dobrze

Ali coś mi się tam w głowie poukładało. Będzie eksperymentarium - w końcu ja tu urządzę
Jak będzie brzydko, znaczy się nie przypadnie mi do gustu - zmienię i tyle

Buziol
Zana 07:56, 28 kwi 2016

Nie, no nie ma przeroś! Jutro jadę kupić widły. To temat tygodnia. Aniu chyba musisz nas pogonić... widłami oczywiście.
anka_ 08:28, 28 kwi 2016

anbu napisał(a)
... coś mi się tam w głowie poukładało. Będzie eksperymentarium - w końcu ja tu urządzę

A uchylisz rąbka tajemnicy..?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kawa 08:29, 28 kwi 2016

Anuś
no
czekam na te twoje eksperymenty
anbu 08:59, 28 kwi 2016

Aniu nie wiem, ja raczkuję a nie chcę kleksa trzasnąć

W najwyższej kaskadzie tej z kulami carex od Iwonki. Nie mam go jeszcze więc nie wiem jak wygląda ale jest podobno malutki Przyjdzie odkurzacz to się pochwalę, a co?

Kaskada z trzema stożkami chyba hakonechloa macra - zwykła zielona.

Po drugiej stronie schodów....kopytnik? Nie wiem...

Meandry trawię cały czas - są zupełnie nowe wizje i muszę temat poczuć najpierw

Rabata z wiśniami - podoba mi się pomysł Madżenki - Carex Montana. Ale ta rabata jest spora, bo ma 15 metrów długości na 3 metry szerokości - szkoda mi kupować tyle traw żeby potem się okazało, że lipa, klapa i do doopy, no Ale pewno póki nie spróbuję, póty się nie dowiem

Obok studni jest nowy pomysł, też będzie mocno geometrycznie Po płocie pójdzie bluszcz (Tocha tam pod płotetm idzie gruba rura z drenu, zapomniałam Ci powiedzieć, cisa na żywopłot nie da rady :/).

Mam obawy o jedno, że zamiast geometrycznie wyjdzie mi taka bombonierka - w każdej dziurze inny cukierek

W sobotę jedziemy po cisy i w sumie tym tematem teraz żyję No i qpą żyję, bo eMa zgwałciłam że ma stanąć na wysokości zadania i dostarczyć towar
Bo jak ja się wezmę za przywózkę goowna to mogę w ilości przesadzić i będziemy się z tym tematem znaczy z goownem użerać dosłownie przez kolejne lata

Nożyce do cisa kupione, będę golić - będzie masakra piłą mechaniczną
Dziś idę z worem do lasu po ściółkę. No do czego to doszło? ja nie wiem, no hi hi...
elmagra 09:20, 28 kwi 2016

anbu napisał(a)

W sobotę jedziemy po cisy i w sumie tym tematem teraz żyję No i qpą żyję, bo eMa zgwałciłam że ma stanąć na wysokości zadania i dostarczyć towar
Bo jak ja się wezmę za przywózkę goowna to mogę w ilości przesadzić i będziemy się z tym tematem znaczy z goownem użerać dosłownie przez kolejne lata

Nożyce do cisa kupione, będę golić - będzie masakra piłą mechaniczną
Dziś idę z worem do lasu po ściółkę. No do czego to doszło? ja nie wiem, no hi hi...

Anka - rozbawiłaś mnie ogromnie z rana. Ale się uśmiałam. Żeby trzeba było aż eMa gwałcić, coby qpę dostarczył... buahaha...

Buźka
Kawa 09:24, 28 kwi 2016

hahhaha normalnie padłam Anka i kleks i qpa i mąż ma na wysokości zadania stanąć hehehehehe
brechtam się na głos hhihihiih
jolanka 09:37, 28 kwi 2016

A propos wideł Zamówiłam koparko-spycharkę do roboty, coby kaliber większy był ...i na widłach się będę opierać patrząc
Kawa 09:44, 28 kwi 2016

jolanka napisał(a)
A propos wideł Zamówiłam koparko-spycharkę do roboty, coby kaliber większy był ...i na widłach się będę opierać patrząc

hehhe ta to się umie ustawić