Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

elmagra 21:10, 29 kwi 2016

Fajnie te buksy wyglądają. Szkoda, że ich u siebie nie chcę
inka74 22:24, 29 kwi 2016

Siedzę, czytam i się ze śmiechu popłakałam. Przepraszam ale serial z widłami, qupą i nutka kryminalną w postaci gwałtu na mężu można nakręcić. Zamiast iść ogródek do porządku doprowadzić to siedzę i czytam i oglądam. Rzeczywiście masz kawał placu. Wcześniej to wszystko na mniejsze wyglądało. Z jednej strony zazdroszczę z drugiej... Ogrom pracy cię czeka. Ale nie na raz dziewczyno! Podziwiam i kibicuję.
anbu 04:29, 30 kwi 2016

inka74 napisał(a)
Siedzę, czytam i się ze śmiechu popłakałam. Przepraszam ale serial z widłami, qupą i nutka kryminalną w postaci gwałtu na mężu można nakręcić. Zamiast iść ogródek do porządku doprowadzić to siedzę i czytam i oglądam. Rzeczywiście masz kawał placu. Wcześniej to wszystko na mniejsze wyglądało. Z jednej strony zazdroszczę z drugiej... Ogrom pracy cię czeka. Ale nie na raz dziewczyno! Podziwiam i kibicuję.

Że też musicie wszystko tak dosłownie odczytywać
kasja83 08:06, 30 kwi 2016

Ania macha! A dychnij sobie w ten weekend
inka74 09:08, 30 kwi 2016

A tam dosłownie w pewnym momencie ja sobie zaczęłam wyobrażać jak ja bym mojemu powiedziała, że kupę końską ma na polu zbierać. I jeszcze to do samochodu zabrać. No mina mojego eMa mogłaby być bezcenna. A moja pomysłowość w negocjacjach musiała by być duża abym wygrała. A swoją drogą ostatnio widziałam obornik koński i krowi w granulkach. Ciekawe czy przy braku dostępu w moim wypadku do świeżego końskiego to by się sprawdziło pod kwasolubne już posadzone...
jakbyś szukała naturalnych zielonych kulek to tuja mirjam ładnie rośnie. Jest mała i rośnie wolno. Widziałam ostatnio ją podformowaną - super efekt. Ja teraz testuje kulki z berberysa bordowego. Sąsiad wyrzucił więc przygarnęłam. Fajnie by taki mix czerwonego i zieleni wyglądał na tej rabacie co robisz z bukszpanową obwódką.
LyraBea 11:18, 30 kwi 2016

Przyczłapałam się przywitać i pomachać łapką.
anbu 18:06, 30 kwi 2016

Kasiu nie dychnę sobie raczej

Inka/Iwonko ja tuj raczej nie chcę a berberysy bordowe też mi się bardzo podobają i mam nawet

Beato
jolanka 19:19, 30 kwi 2016

Nie wiem jaka jest różnica między obornikiem krowim i końskim? Do czego jeden i drugi?
anka_ 19:35, 30 kwi 2016

Ja stosuję taki jaki mam, ważne żeby z głową. Ale różnice są:
http://abc-ogrodnictwa.pl/nawozy-obornik
http://www.kpodr.pl/index.php/galeria-2013/295-obornik-bezcenny-nawoz

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
jolanka 19:41, 30 kwi 2016

Dzięki, czytam. Nie stosowałam nigdy końskiego ale już widzę, że u mnie niekoniecznie, mam piasek.