Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

jolanka 20:56, 14 maj 2016

Ale roboty odstawiłaś Super będzie Jak tak patrzę u Ciebie to chce mi sie lecieć do ogrodu Tylko kurcze mokro i ciemno U Ciebie drzewka, a u mnie dzwonili, że już wysłali róże .
Monka 21:19, 14 maj 2016

Moc pracy zrobiłaś, wygląda super a u mnie lało i może jutro podłubię w ogródku
anna_t 21:32, 14 maj 2016

Aniu rzeczywiście dobrze by było jeszcze fotkę z góry zrobic ale mi sie wydajeze cycek 4m jest ok.
i tak jestem pelna podziwu dla was ze te gotowe juz obrzeża będziecie demolowac,u mnie o to by była pewnie gruba afera
a powiedz mi drzewa sadzisz wedlug tego planu co kiedyś wstawiałaś co sięnawet tam coś udzieliłam czy jakiś inny powstał a mi umknęło?
super działacie,nie dziwię Ci się że szkoda Ci czasu na lumpy
anbu 21:47, 14 maj 2016

Joluś, Monia dziękuję

Aniu ja Ci dam lumpy, Ty jedna Ty!

Plan drzew uległ troszkę zmianie, dzięki pomocy Toszki
Nie przeżywam teraz tych cycków, bo mój drogi eMuś zapomniał o małym szczególe - o żywopłotach One też sporo miejsca zajmują. Jak zamkniemy przestrzeń żywopłotami to się zobaczy, to dopiero będzie widać co i jak - tak mi się zdaje

Aniu o obrzeżach nawet nie wspominaj, awantura była hi hi Ale ja zazwyczaj stawiam na swoim

W sumie teraz już jesteśmy zmęczeni tą orką a co dopiero będzie później :/
Następny cel już jest: zakupić żywopłoty i kolejne drzewa, uff..

Marzenaka 23:21, 14 maj 2016

Ania, ale się dużo u ciebie działo! Ale bardzo fajnie, drzewa się pięknie prezentują.
Luteczka 00:46, 15 maj 2016

Ale się dzieje u Ciebie
Śliczne drzewa. Szczególnie wiąz przypadł mi do gustu
Rozwalanie opasek to jakaś Masakra. Też miałam nie przyjemność to robić, oczywiście awantura wisiała w powietrzu. Na szczęście jak eM zobaczył to było już po wszystkim.
Pozdrawiam deszczowo, buziaczki
L00zak 09:14, 15 maj 2016

Wow strasznie się napracowałaś Brawo.
Kurczę, ciężko doradzić, jak jest możliwość faktycznie zrób fotkę z góry. Wydaje się sporo miejsca zostawiłaś, więc potem zobaczysz, że jeszcze tam dodatkowe miskanty i inne rośliny za jakiś czas wsadzisz heheh To jest jak narkotyk jak zaczniesz, to potem nie można przestać heheh
iwka 10:02, 15 maj 2016

oj jak ja bym się chciała kłócić ze swoim o to jakie drzewo posadzić, czy w lewo czy w prawo wcale się nie interesuje sprawami ogrodowymi, mogę wszystko zmienić, a on i tak nie zauważy

Aniu co planujecie na żywopłoty?
AnnaCh 10:39, 15 maj 2016

Iwka, mam tak samo z moim M.
Ania cycek może być mniejszy, nie kłóć się z chłopem, może się jeszcze przydać
A tak zrazi się i co?
LyraBea 11:02, 15 maj 2016

Kurcze, ale tu się dzieje. Jakie inwestycje, jakie piękne drzewa, ile nowych nabytków. No a linia rabat z cyckiem (kurde, dopiero rozgryzłam, o co halo z tym cycem ) trochę przypomina mój plan rabat, który będzie do poprawki. Podziwiam za dyscyplinę w planowaniu ( każda doniczka, inne drzewo) No i trzeba mieć wyobraźnię, żeby zobaczyć to, czego jeszcze nie ma Kolosalne postępy. Super.
iwka napisał(a)
oj jak ja bym się chciała kłócić ze swoim o to jakie drzewo posadzić, czy w lewo czy w prawo wcale się nie interesuje sprawami ogrodowymi, mogę wszystko zmienić, a on i tak nie zauważy

Aniu co planujecie na żywopłoty?

Jakbym o swoim mężu czytała. Na wszystkie moje pytania związane z ogrodem słyszę jedną odpowiedź: "Wszystko dobrze, wszystko pięknie". Czasem nawet nie spojrzy w kierunku zapytania :/ To demotywujące...