Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

AsiaK_Z 21:06, 22 cze 2016

Ja też nie lubię pielenia, ale jak widzę efekty tego zajecia to serce rośnie
Aniu przeca u Ciebie dużo się dzieje

Gratki na 200
Wiola 21:19, 22 cze 2016

Aniu ślicznie działasz! Daj prosze wiecej zdjec rabaty z wiśniami. Na jakiej wysokosci one są szczepione? Na fotce wygladaja jakby mialy ze 3 m... Chyba ze plot niski?

Pięknie!!!
anbu 07:30, 23 cze 2016

Wiolu moje wiśnie są szczepione na wysokości 2,3 Ja je uwielbiam, bo to takie zgrabne pomponiki/kuleczki

Asiu
MirellaB 07:42, 23 cze 2016

Rabaty bardzo ładnie się prezentują
Mi brakuje kwitnących roślin, ale nie będę już więcej o tym gadać, bo nudzę.
Aniu nasz rozłożoną matę?
Czy jak już będziesz wszystko miała obsadzone to planujesz korę zamienić na kamyczek?
Bluszcza dojrzałam
Makusia 08:27, 23 cze 2016

Ale paliki piękne! Normalnie jak w ringu Ty też nieźle walczysz ogrodowo
Zana 08:37, 23 cze 2016

Eeee tam d...z nie urywa! Przeciez zrobiliscie kawal roboty w tym roku i efekty widac.
Dominika11 08:38, 23 cze 2016

no widzę, że ostro działasz - bardzo fajnie to wygląda
anbu 08:38, 23 cze 2016

Mirellko nigdy nie mieliśmy maty, jesteśmy zwolennikami grubej warstwy kory. Więc jej po prostu nie żałuję
Żwirku też nie chcę

Powiedzmy sobie szczerze, że rabaty super się nie prezentują trzeba jeszcze dużo, dużo porobić/dosadzić/pokończyć. Ale zdecydowanie wolę zakorowanie rabaty niż zachwaszczone

Marta dzięki, walczę na tyle na ile mi czas pozwala
alis 08:42, 23 cze 2016

anbu napisał(a)
Dzięki wszystkim

Rabaty wysypane korą.
Dopiero teraz widać, że brakuje wypełniaczy i chyba sporo roślin. Ale wolę zdecydowanie odsuwać ta korę i dosadzać, niż pielić te chwasty i pielić (to jednak nie jest moje ulubione zajęcie )
Szału nie ma i nic doopy nie urywa

Wiśniowa jeszcze nie skończona, brakuje kulek

Rabata z bukiem (na paliki od wiśni nie patrzymy) podczas wichury eM latał i wiązał do byle czego a prowizorki są najtrwalsze

Rabata ze studnią :/ Cisy zapewne do poprawienia. Powoli, powoli posuwam się do przodu

Nawet ten wąski przesmyk wysypaliśmy Też do obsadzenia Czy dostrzegacie moje bluszcze?

Może jak nie będę musiała ciągle z chwastami walczyć, to moje poczynania ogrodowe nabiorą rozpędu? Kto wie hi hi

Buziole

Anulka, ramy ogrodu cudne, chciałabym żeby u mnie tak było, teraz to możesz szaleć dopiero, rozumiem teraz co Toszka miała na myśli mówiąc o fundamentach
Będzie pięknie Wiśniowa marzenie
Karol99 09:09, 23 cze 2016

anbu napisał(a)
Mirellko nigdy nie mieliśmy maty, jesteśmy zwolennikami grubej warstwy kory. Więc jej po prostu nie żałuję
Żwirku też nie chcę

Powiedzmy sobie szczerze, że rabaty super się nie prezentują trzeba jeszcze dużo, dużo porobić/dosadzić/pokończyć. Ale zdecydowanie wolę zakorowanie rabaty niż zachwaszczone

Marta dzięki, walczę na tyle na ile mi czas pozwala

To całe szczęście, że nigdy nie mieliście maty. U mnie była i juz jest wyrzucona. Szkoda pieniędzy.