Zapodałaś fot Anulko tyle, że nie wiadomo na czym oko na dłużej zawiesić. Wszystko super, ale to zdjęcie piękne!
Nie masz wcale nudnego ogrodu dziewczyno, możesz już zrobić przegląd przed i po, tyyyle pracy w tym roku zrobiliście, że to szok!
I tulipanki czytam kupujesz, juuupiii. No to się będziemy wiosną z kffiotków u tej Anulki co nie kocha kffiotków chichrolić
Ania bardzo się cieszę, że cebulowe zagoszczą u Ciebie na rabatach
Wiosna będzie piękna, będziesz zadowolona i nie poprzestaniesz na tym. Każdego roku więcej, więcej, więcej cebul
Widzę,że całe Ogrodowisko w L i B siedziJa kupiłam 100 szt czosnków główkowatych, których wcześniej nie znałam .Nie wiem tylko jak gęsto je sadzić
I jeszcze chyba 8 paczek tulipanów Elegant ladyNie wiem gdzie ja to wszystko posadze
A ogród wcale nie jest nudny ,tylko coraz piękniejszy! Widać ile pracy i serca włożyłaś Zobaczysz jak pięknie będzie wiosna
Trawnik chyba sztuczny?
A psinka urocza
O, ja też chetnie się dowiem, bo też 100 sztuk kupiłam. Wydawało mi się, że raczej blisko się je sadzi, bo takie małe cebulki mają i raczej w grupach je pokazują na zdjęciach, ale czytałam, ze rozstawa powinna być 15-20 cm, czyli jak przy innch czosnkach i to mnie zmyliło.