Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

AsiaK_Z 10:40, 25 wrz 2016

Aniu, wiedziałam że się skusisz na cebule
hindsight 12:11, 25 wrz 2016

Rojodziejowa napisał(a)

Hehe no o to, że renament tulipanowy w każdym Lidlu w Polsce robisz, to Cię nie podejrzewam Dzięki, zajrzę w takim razie jeszcze do mojego, czy coś zostało

Jeszcze nie ale co będzie za rok... hmmm...
kerii 15:08, 25 wrz 2016

Piękne masz ramy ogrodu a resztę dosadzisz i będzie kolorowo, kto powiedział że wszystko musi być od razu) na tip top

Całe szczęście że istnieją L i B bo gdzie byś my te cebule skupowały)) ja też wpadłam w trans cebulowy
Zana 21:40, 25 wrz 2016

anbu napisał(a)

Zdjęć kilka cyknęam mego nudnego ogrodu. Nudny, tak nudny mi się wydaje, po tym jak oglądam Wasze śliczne kwitnące cuda

Ramy z dalsza

Zapodałaś fot Anulko tyle, że nie wiadomo na czym oko na dłużej zawiesić. Wszystko super, ale to zdjęcie piękne!
Nie masz wcale nudnego ogrodu dziewczyno, możesz już zrobić przegląd przed i po, tyyyle pracy w tym roku zrobiliście, że to szok!

I tulipanki czytam kupujesz, juuupiii. No to się będziemy wiosną z kffiotków u tej Anulki co nie kocha kffiotków chichrolić
MirellaB 03:21, 26 wrz 2016

Ania bardzo się cieszę, że cebulowe zagoszczą u Ciebie na rabatach
Wiosna będzie piękna, będziesz zadowolona i nie poprzestaniesz na tym. Każdego roku więcej, więcej, więcej cebul
malgol 08:50, 26 wrz 2016

Widzę,że całe Ogrodowisko w L i B siedziJa kupiłam 100 szt czosnków główkowatych, których wcześniej nie znałam .Nie wiem tylko jak gęsto je sadzić
I jeszcze chyba 8 paczek tulipanów Elegant ladyNie wiem gdzie ja to wszystko posadze
malgol 08:56, 26 wrz 2016

Wariatka

A ogród wcale nie jest nudny ,tylko coraz piękniejszy! Widać ile pracy i serca włożyłaś Zobaczysz jak pięknie będzie wiosna
Trawnik chyba sztuczny?
A psinka urocza
Mira104 09:39, 26 wrz 2016

Zaglądam
Nett 10:22, 26 wrz 2016

Aniu śliczna ta Twoja psica. A powiedz, nie sika Ci na trawnik? Mojej się czasem zdarza i mam później plamy. A u Ciebie taki piękny, "nieoznakowany".
Nett 10:28, 26 wrz 2016

malgol napisał(a)
Widzę,że całe Ogrodowisko w L i B siedziJa kupiłam 100 szt czosnków główkowatych, których wcześniej nie znałam .Nie wiem tylko jak gęsto je sadzić
I jeszcze chyba 8 paczek tulipanów Elegant ladyNie wiem gdzie ja to wszystko posadze

O, ja też chetnie się dowiem, bo też 100 sztuk kupiłam. Wydawało mi się, że raczej blisko się je sadzi, bo takie małe cebulki mają i raczej w grupach je pokazują na zdjęciach, ale czytałam, ze rozstawa powinna być 15-20 cm, czyli jak przy innch czosnkach i to mnie zmyliło.