Kurcze Gosiu nie wiem czy Ci dobrze radzę, może popytaj bardziej doświadczonych.
Ja bym wzięła w garść i rozrzuciła tak jak się sieje, coś w tą nutę Tak Mircia, coś tam artykułów Szefowej poczytałam
Kami
Agnieszko tak na szybko - obornik bydlęcy, mączka bazaltowa, dolomit, ziemia rodzima
Byłam i wróciłam, bo Anulę do pionu muszę postawić... pomiędzy cebulowaniem uprasza się o pamiętaniu i rodkowym cycku. Żartów nie ma! Wszystkie dobra muszą chociaż w pryzmie pracować. Jeśli nie... to będziemy na wiosnę bratki sadzić
...na pooopie
Musiałam swoje 1,8 wykopać, bo za głęboko były posadzone, ale już ich chyba nie ruszę, dołożę co trzeba. Za to pod nowe tak zrobię jak napisałyście.
Iwonka daj się nacieszyć tulipankami
Pamiętam ech..
Ostatnio byłam na polu (na którym się pasą koniki, dużo koników) oglądać placki kupowe Jeżeli może je (te placki) w ogóle oglądać
Dużo tych placków było, bo i pole ogromne ciągnie się hektarami
Plan jest taki - zajechać i pozbierać te placki Muszę właściciela zapytać czy mogem, bo wiadomo Obawiam się, że wezmą mnie za niepoczytalną
Moja Kochana, gdyby się ktoś pytał, to powiesz, że sprzątasz, aby koniki kopyt nie pobrudziły Zrzuć to na chorobę natręctw lub chorobę psychiczną - wariatom wszystko wolno!!!