Szkoda, ze ty Toszka tak daleko, bo bym ci trochę hakone skubnęła Jeszcze więcej luzu byś miała
Ja mam zastój przez cieśli. Mieli być i ich nie ma. Nadal nie mogę przesadzić roślin, bo mi zadepczą. Podjęłam decyzję, że czekam do wiosny ... Tylko tulipanów nie dam rady posadzić. Choć właśnie może do listopada uda mi się zrobić rabatę przy gospodarczym, tzn. przekopać i tam dam choć tulipany
edit:
dzięki Toszka za podpowiedź.
Idę dalej czytać, bo nie wiem,czy w końcu Ania kupiła te cebule, czy nie
Doczytałam . Ale miałam zaległości przez kilka dni. I nadal nie wiem: Ania, kupiłaś cebulki?
Ramy masz piękne. Odcienie zieleni.
Widziałam ogród dojrzały cały zielony, tylko różne odcienie i faktury i byłam zachwycona Zupełnie inny od mojego. Przyjemnie się tam piło kawkę , jak w parku
Ale buki były ogromne
Aniu moje trzmieliny mają różną wysokość - najwyższa ma 130 cm, przez 120, 110 do 70
Iwonko nie kupiłam, mam kilka czosnków. Dziś jadę do sklepu może się w końcu przełamię Płotu nie mam ogród będzie przedzielony jakimś żywopłotem. Ja obstawiam szmaragdy ale się zobaczy
Toszko mam prośbę - podaj proszę w kolejności kwitnienia cebulowe od najwcześniejszej do najpóźniejszej. Kiedyś gdzieś to widziałam (Ty to pisałaś) ale nie zanotowałam