Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

anbu 10:54, 13 mar 2017

Aniu (AniMa) czekam na wzrost temp. do tych magicznych +12 stopni

Elu właśnie wzięłam się za czytanie wątku "Nasze hortensje urzekające..." coś na pewno wybiorę, to takie przyjemne dylematy

Aniu (anna_t) Wiąza muszę promanalem, bo był chory, zaatkowany przez jakieś stwory :/ Ale resztę planuję RT, OW, HT, no i gnojówki Zobaczymy co z tego wyjdzie

ElzbietaFranka 11:15, 13 mar 2017

Rozmawialam godzine temu z szkolka z ktorej mam dostac rosliny chcialam aby mi dolozyli anabelki. I nic z tego, twierdza, ze hortensje jeszcze spia u nich trzeba czekac do konca kwietnią lub poczatek maja.
ren133 11:20, 13 mar 2017

Aniu
Dawno u Ciebie nie byłam ... nadrobiłam ale tylko marzec pięknie działasz w ogrodzie, z cisami się uporałaś znakomicie i jak czyściutko na rabatach masz Brawo!!!
natka098 17:59, 13 mar 2017

Aniu, a patyczki od hortek wykorzystałaś?

Apropo hortek na nóżkach, to Bozga z Hortensjady z długich patyczków takie robi
Kasia_CS 19:18, 13 mar 2017

Aniu, ale fajnie, że i u Ceebie tulipki się pokazały!! u mnie tez są!! myślę, że mialam podobną radochę jak Ty, jak je zobaczyłam
Dominika11 07:54, 14 mar 2017

u mnie mroźno i wczoraj i dzisiaj, ale to dopiero marzec, w sumie w kwietniu może być jeszce różnie
anna_t 08:04, 14 mar 2017

anbu napisał(a)
[

Aniu (anna_t) Wiąza muszę promanalem, bo był chory, zaatkowany przez jakieś stwory :/ Ale resztę planuję RT, OW, HT, no i gnojówki Zobaczymy co z tego wyjdzie

ja czekam na dostawę i zaczynam zabawę w małego chemika
RT... znowu nie wiem co to...
Margerytka40 08:08, 14 mar 2017

anna_t napisał(a)

ja czekam na dostawę i zaczynam zabawę w małego chemika
RT... znowu nie wiem co to...

Ania RT-roztwór tymolowy przecież
Koło 10 będę (godziny 10 oczywiście)
anbu 09:00, 14 mar 2017

U nas dziś znowu przymrozek :/ -2
Śledzę prognozy pogody... zapowiadają coś bardziej sensownego w okolicach środy, czwartku może piątku

W temacie hortensji to chyba zdecyduję się na hortensję Silver Dollar na Umbrowej, podoba mi się
Ma ktoś wiedzę co ile się ją powinno posadzić? i jak ona wysoka i szeroka rośnie?

Aniu RT - to roztwór tymolowy do wszystkiego, środek grzybobójczy o szerokim spektrum działania

Trudnepoczatki 09:23, 14 mar 2017

Anbu witam cię serdecznie. Czy mogłabyś mi podać przepis na roztwór tymolowy i jak go stosować . Pytałam Mazana o przepis ale odesłał mnie do ciebie bo ty go stosujesz. Nie mam jeszcze swojego wątku więc jakbyś mogła napisać w swoim bardo byłabym ci wdzięczna. Ja dopiero "raczkuję" po ogrodzie. Przyglądam się Waszym pięknym ogrodom i ciągle u siebie robię "rewolucję"

A co to jest RT i OW i na co to stosować ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies