Kasiu,ta hortensja jest piękna,ja w ubiegłym roku kupiłam ją u Szmita za 20 zł i to dosyc dużą.Teraz jadę do tej szkółki w sobotę,mam zamiar dokupić hortensje własnie.
Oj żeby już było docelowo, to by było w ogóle super ale cieszę się tym co mam zgromadziłam wszystkie irysy razem, jak się pojawią to je pooznaczam na przyszłość póki co odróżniam tylko te które były pierwsze u mnie, otrzymane od Rodziców, bo mają największą kępę o te
Kasiu,ta hortensja jest piękna,ja w ubiegłym roku kupiłam ją u Szmita za 20 zł i to dosyc dużą.Teraz jadę do tej szkółki w sobotę,mam zamiar dokupić hortensje własnie.
Witaj Małgosiu tak, hortensje Limelight są piękne, mam ich już kilka u siebie, ale ta którą teraz kupiłam jest największa Życzę Ci udanych zakupów Pozdrawiam
Oj żeby już było docelowo, to by było w ogóle super ale cieszę się tym co mam zgromadziłam wszystkie irysy razem, jak się pojawią to je pooznaczam na przyszłość póki co odróżniam tylko te które były pierwsze u mnie, otrzymane od Rodziców, bo mają największą kępę o te
Basiu, niestety nie wiem jaka to odmiana, bo nigdy nie była oznaczana, ale bardzo lubię kosaćce Dziękuję za te linki, napewno tego lata będę je studiować celem określenia co mam u siebie jak zakwitną, choć nie będzie to łatwe, właśnie ze względu na bogactwo występujących odmian, ale i tak będzie ciekawie
Tak dzisiaj wygląda mój zbiór irysów posadzony w miejscu wielkiej dziury po leszczynie, przesadzałam wczoraj trochę po ciemku, więc wyglądu to narazie nie ma żadnego . Wyprostowałam również tą część rabaty. Irysy podsadziłam hostami.