Ależ u Ciebie się dzieje Wielka rewolucja Serby robią wrażenie i rabata już wygląda całkiem całkiem chociaż wiem że nie skończona Te białe tulipany śliczne Jaka to odmiana?
Linka - dokładnie tak sobie pomyślałam )) oby tak dalej
siaaka - witaj witaj tak, u mnie wieczna rewolucja ))) w porównaniu do ubiegłego roku,to teraz jest straszny bałagan i nic oprócz serbów i thui nie jest na swoim docelowym miejscu, bo ciągle coś przesadzam, wysadzam, dołuję na później mam teraz niezły stres, bo w przyszłym tygodniu dostaję wielkiego bukszpana i nie wiem gdzie go posadzić, bo to już będzie zapewne na miejsce docelowe, bo koparka będzie go przesadzać
Te tulipany nie są białe,a kremowe, choć zaraz na początku były delikatnie żółte. Szukam po swoim wątku w postach z jesieni, czy napisałam gdzieś odmianę, bo w tej chwili nie pamiętam jak znajdę to oczywiście podam.
Ależ się u ciebie dzieje. Ja na razie mam roślinki w doniczkach i na prowizorycznym rozsadniku. Przygotowałam ziemię w przedogródku i jutro chyba zacznę sadzić.
i budleje, chociaż nie wszystkie ;( z połową się pożegnam
Empire Blue
White Profusion
Kasiu, obejrzałam całą relację naprawdę wiosennie już i pięknie; córcia zawzięcie podlewa, więc tulipany przepiękne a jeśli chodzi o budleje i perovską, to jesteś do przodu, u mnie na razie nic, tak więc cisz się przy takich maluchach, trudniej w ogrodzie pracować, więc jestem pełna podziwu
Piękne tulipany.Jednak mój wzrok zawisł na takim jednym zajęciu co to jedna panna miała szczęście wykonywać .Moje najulubieńsze
Wygląda jak angielski żołnierz ?