Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 22:48, 15 paź 2012

wpadłam jeszcze troszkę poczytać i pooglądać, córcia nie chce spać, zapewne po dzisiejszym wydarzeniu a mianowicie wielkiej uroczystości pt. pasowanie na przedszkolaka były również występy
kaisog1 22:50, 15 paź 2012

Matko o 23 nie chce spać? Ja bym zwariowała jakby Kuba nie spał o tej porze Swoja drogą mój nie dostąpił zaszczytu pasowania oczywiście chory był
Milka 22:53, 15 paź 2012

gratulacje dla malucha, to wielkie przeżycie
KasiaWB 22:53, 15 paź 2012

popcarol napisał(a)
3m muru... hmm... moze znajdziesz gdzies umbraculifery takie wysokie? Jak bede sie wybierac na pewno sie odezwe pozdrawiam!

mam już zmierzony ten fragment muru po mojej stronie szerokość 5,70 m i wysokość 1,80m - bez podstawy fundamentowej, która jeszcze częściowo jest odsłonięta, bo nie wiem w tej chwili jak będzie wypoziomowany w tym miejscu teren. Te Umbry do mnie przemawiają coś się wymyśli narazie już dam temu tematowi spokój
KasiaWB 22:55, 15 paź 2012

kaisog1 napisał(a)
Matko o 23 nie chce spać? Ja bym zwariowała jakby Kuba nie spał o tej porze Swoja drogą mój nie dostąpił zaszczytu pasowania oczywiście chory był

No właśnie ... chciałabym żeby już spała, ale słyszę, że leci Miś Uszatek .... Nam się udało między chorobami
KasiaWB 22:58, 15 paź 2012

irena_milek napisał(a)

dzięki Irenko tak, to wielkie przeżycie...dla mamy i taty też było bardzo fajnie i jak to powiedziała jedna z mam chwaląc naszą Olunię "ktoś musiał pociągnąć te występy" )) na szczęście nagrałam filmik, za hm... 20 lat fajnie będzie zobaczyć
KasiaWB 23:00, 15 paź 2012

Urszulla napisał(a)
Ja też trzymam kciuki za Twoje zmagania ogrodowe. Będzie dobrze.

jak to miło mieć takie wsparcie duchowe a przede wszystkim zrozumienie Pozdrawiam!
Milka 23:02, 15 paź 2012

KasiaWB napisał(a)

dzięki Irenko tak, to wielkie przeżycie...dla mamy i taty też było bardzo fajnie i jak to powiedziała jedna z mam chwaląc naszą Olunię "ktoś musiał pociągnąć te występy" )) na szczęście nagrałam filmik, za hm... 20 lat fajnie będzie zobaczyć

oj będzie; nasze dzieci tez wracaja do takich nagrań
KasiaWB 23:02, 15 paź 2012

vita napisał(a)

koniecznie daj znać chociaż na kawkę się spotkamy warto jest zobaczyć Lubelszczyznę, Ci co nigdy tu wcześniej nie byli, a odwiedzili mówią, że nie spodziewali się, że jest tak ładnie )) albo że mieli zupełnie inne wyobrażenie

Karola, to mi też koniecznie daj znać. Do uroków Lubelszczyzny, Kasiu, dorzucimy jeszcze uroki miejsc zakupowych, to się Karola zdziwi!
Masz rację, łatwo radzić, gorzej u siebie zdecydować, mam tak samo!

ooo tak, na miejsca zakupowe to trzeba wygospodarować przynajmniej 1 dzień kawa może być przy okazji zapraszamy Karolinko

marzena 23:04, 15 paź 2012

Kasiu, patrzę jak sobie radzisz w ogrodzie, ale nic nie doradzam... nie czuję się silna w tej konkurencji...
ale zycze powodzenia !
a coreczka pełna emocji zresztą pewnie tak jak i rodzice...trudno zasnąć wtedy...
pozdrawiam