Dzięki Agatko mam nadzieję, że troszkę pomogłam ja nieustannie zachwycam się realizacjami Danusi są tak inspirujące mam nadzieję, że uda mi się kiedyś samej stworzyć piękny ogród
Pozdrawiam
Kasiu dziękuję za propozycję! Jak się w Twoje okolice wybiorę, na pewno się odezwę? Niestety nigdy nie byłam w Lublinie ani nawet blisko, ale może kiedyś? Ciągnie mnie, Zamość może przy okazji?
pozdrawiam!
Karola
PS propozycja z drzewkami i lustrem na murze bardzo fajna! Ale i tak podciagnelabym troche mur do gory, zeby nie widac bylo tego daszku...
koniecznie daj znać chociaż na kawkę się spotkamy warto jest zobaczyć Lubelszczyznę, Ci co nigdy tu wcześniej nie byli, a odwiedzili mówią, że nie spodziewali się, że jest tak ładnie )) albo że mieli zupełnie inne wyobrażenie )
Może troszkę cegieł dołożymy, ale muru na 3m chyba nie chcę ) jest o czym myśleć
Kasiu śliczny masz ten ogród ,hortensje cudne, wszystko piękne,a stożki powalają, ja chyba takiego się nie doczekam bo mnie to ceny powalają
Ale muszę totka sprawdzić .... śniły mi się wszy moje dziecię sprawdziło w senniku -BOGACTWO więc ja w szybciutko samochód i totka wysłać ,ale znając moje szczęście to i wszy mi nie pomogą
Dziękuję Ewa, to narazie ogródeczek, a w zasadzie szkółka roślin pod przyszłe nasadzenia ogród będzie w przyszłości narazie planuję i się uczę stożki kupiłam bardzo okazyjnie, nie pamiętam dokładnie ale chyba po 30 zł szukaj okazji w swoim otoczeniu ja kupiłam od ludzi, którzy je uprawiają, ale są ludzie, którzy chętnie pozbywają się bukszpanów z działek musisz zachować tzw. czujność operacyjną ) ...i jak w kawale - tylko nadaj wreszcie ten los )
Kasiu jak to są tylko nasadzenia to już widzę twój przemyślany ogród
A totka wysłałam i ....nic ,stożka nie bedzie
)) zobaczymy co to kiedyś stworzę ) łatwo jest komuś doradzać, gorzej z wykonaniem u siebie ))
Ja nadaję totka jak jest kumulacja, ale też jeszcze nie wygrałam )) oo jakbym wygrała, to od razu by było to widać po mojej działce ))) nie żałowałabym na piękny ogród
Pozdrawiam
koniecznie daj znać chociaż na kawkę się spotkamy warto jest zobaczyć Lubelszczyznę, Ci co nigdy tu wcześniej nie byli, a odwiedzili mówią, że nie spodziewali się, że jest tak ładnie )) albo że mieli zupełnie inne wyobrażenie
Karola, to mi też koniecznie daj znać. Do uroków Lubelszczyzny, Kasiu, dorzucimy jeszcze uroki miejsc zakupowych, to się Karola zdziwi!
Masz rację, łatwo radzić, gorzej u siebie zdecydować, mam tak samo!
O masz... może trzeba założyć odrębny wątek pt. jak zakryć koszmarne ustrojstwa sąsiadów
A tak swoją drogą - to Twój sąsiad postawił to legalnie? a ten azbest??? to chyba już niedozwolone?!
Na szczęście dzisiaj sąsiad, zresztą sympatyczny, tylko ma takie dziwne pomysły, obiecał, że wszystkie płyty usunie, opowiedziałam mu co nieco o skutkach azbestu i myślę, że nie będzie problemu