huuuuura! albo poczekajmy ze świętowaniem do czasu wykonania ) ja w takich sytuacjach uwierzę jak zobaczę ) Kasik, a może on podczytuje po cichu Ogrodowisko? )
wpadłam jeszcze troszkę poczytać i pooglądać, córcia nie chce spać, zapewne po dzisiejszym wydarzeniu a mianowicie wielkiej uroczystości pt. pasowanie na przedszkolaka były również występy
Kasiu, patrzę jak sobie radzisz w ogrodzie, ale nic nie doradzam... nie czuję się silna w tej konkurencji...
ale zycze powodzenia !
a coreczka pełna emocji zresztą pewnie tak jak i rodzice...trudno zasnąć wtedy...
pozdrawiam
Marzenko, ja jestem bardzo otwarta na wszystkie uwagi i sugestie, zwłaszcza, że jak napisałam do Vity - innym lepiej mi się doradza, a u siebie trochę z tym gorzej ) myślę, że Wy macie spojrzenie obiektywne i widzicie może pewne rzeczy, których ja nie dostrzegam dlatego jak tylko coś zauważysz, to daj proszę znać
Jak będzie okazja do spotkania, to postaram się zabrać ten filmik te maluchy są cudne )
Pozdrawiam!
wpadłam jeszcze troszkę poczytać i pooglądać, córcia nie chce spać, zapewne po dzisiejszym wydarzeniu a mianowicie wielkiej uroczystości pt. pasowanie na przedszkolaka były również występy
U nas było dzisiaj , ale moja mała ma to za sobą, była pasowana w tamtym roku.
Kasiu, dziś konkretnie...
Myślę, że jak kupisz umbry szczepione na dwóch metrach...to będą za wysokie i będzie widać ustrojstwo, ja bym wzięła dokładnie jak wysokość muru.Jak będziesz miała okazję w realu popatrz jak umbry formują koronę...ona zaokrąglają się od szczepienia w górę...inaczej niż przy katalpach, klonach czy robiniach...korony tych drzew opadają trochę w dół
Ale kibicuję, na pewno wybierzasz najlepsze rozwiazanie
Miłego dnia
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.