Jaka narzędziowa rodzinka...niektórych nie wiedziałabym do czego użyć. Ten szpadelek, który wyglada jakby był do kancików, ale na krótkiej rączce? Oświeć sąsiadkę
Będę zaglądać jak najczęściej, jesteśmy z tych samych okolic więc tymbardziej jestem ciekawa twoich dokonań. Nie martw się ogrodem tak naprawdę on nigdy nie jest skończony. Ja ńiby po dwóch latach skończyłam ( to wersja dla męża żeby się nie denerwował że znowu grzebie w ziemi) ale na wiosnę mam nowe plany
Tak było, dopóki nie wyburzyliśmy starego budynku, z którym kupiliśmy działkę niektóre narzędzia nie są typowo ogrodnicze ale się przydają, w końcu u nas wszystko w budowie
zgadłaś Vita - ten półksiężyc to właśnie do kancików - montuje się go na widocznym obok kiju z wymiennymi końcówkami kupiony był w 2011 r. jako drugi po Fiskarsie jak jeszcze nie było sklepu Ogrodowiska bo teraz mam już trzeci - oczywiście najlepszy i najwygodniejszy JB pierwszy poszedł w dobre ręce
Dziękuję i zapraszam, chociaż daleko mi do Twojego ogrodu ale liczę na cenne rady i uwagi
Cieszę się bardzo, że z nami jesteś i że nasza regionalna grupa się powiększa huuura zrobimy może jakieś regionalne spotkanie ?
Wiem już, że ogród to wieczna praca i nigdy nie będzie skończony , ale u nas jeszcze dom nie wybudowany (i nie wiem ile to potrwa) więc póki co nasadzeń docelowych na całości nie może być i to mnie smuci, bo ciągle mam w myślach jak ma być w tym ogródku ) Podoba mi się Twoja wersja dla M. )) dobre )) ja na szczęście mam wsparcie w tym zakresie
Życzę zatem realizacji nowych planów!
Cześć Madzia dzięki za odwiedziny! kolekcja narzędzi bardzo się powiększyła od tamtego czasu, ale niestety nie wisi tak ładnie w jednym miejscu, bo nie ma gdzie .... ale przyszłe miejsce jest już zaplanowane gorzej z realizacją
Życzę Wam zatem śniegu niech ładnie przykryje roślinki Pozdrawiam!