Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

Gardenarium 09:45, 08 lip 2015

Mogą się przebarwiać nawet teraz co widać w jednym z "moich" ogrodów. Prawdopodobnie za mokro miały, te w suchszym miejscu są zielone. A te w mokrym są bordowo-morelowe.

Jak mają za sucho - podobnie reagują/

Instagram Ogrodowiska
amelia_b 11:42, 08 lip 2015

Mój też zielony, lekko różowe ma młode listki
MirellaB 21:03, 08 lip 2015

Witaj - wpadam z rewizytą. Wszystko obejrzałam - fajnie u Ciebie i sporo się dzieje. Podoba mi się, więc będę zaglądała częściej
amelia_b 21:38, 08 lip 2015

MirellaB napisał(a)
Witaj - wpadam z rewizytą. Wszystko obejrzałam - fajnie u Ciebie i sporo się dzieje. Podoba mi się, więc będę zaglądała częściej

A zaglądaj kiedy tylko masz ochotę miło że wpadłaś teraz mam przestój niestety,ale jesienią coś postaram się zrobić
amelia_b 22:18, 08 lip 2015

A w mini sadzie niespodzianka owocki morwy na razie znalazłam trzy

amelia_b 23:01, 08 lip 2015

Gardenarium napisał(a)
Mogą się przebarwiać nawet teraz co widać w jednym z "moich" ogrodów. Prawdopodobnie za mokro miały, te w suchszym miejscu są zielone. A te w mokrym są bordowo-morelowe.

Jak mają za sucho - podobnie reagują/

Dziękuje, nawet nie wiedziałam że tak mogą reagować, czyli jak sie troche im barwa zmienia to nie ma się czym martwić Pozdrawiam serdecznie
brosia 08:44, 09 lip 2015

amelia_b napisał(a)

Dziękuje, nawet nie wiedziałam że tak mogą reagować, czyli jak sie troche im barwa zmienia to nie ma się czym martwić Pozdrawiam serdecznie

o, to by się zgadzało, bo mój ma raczej sucho niż mokro i jest ciemnozielony.

pozdrawiam serdecznie
iwka 09:17, 09 lip 2015

amelia_b napisał(a)
A w mini sadzie niespodzianka owocki morwy na razie znalazłam trzy

Ślicznie wyglądają,
ja morwy nie mam, posadziłam jesienią dwa krzaki jeżyn i chyba mi zające wpierniczyły, bo ślad po nich zaginął

amelia_b 10:01, 09 lip 2015

Ja miałam jeżyny bezkolcowe ale padły,szwagierka ma malino-jerzyne, rewelacja jeszcze mam derenia ale w tym roku nici z owoców, a derenióweczka pychotka
lorka 10:31, 09 lip 2015

morwe na pniu mialam, ale przemarzla, teraz puscila z ziemi..ale idzie pod nóż bo smieciuch straszny..
za to mam klęske urodzaju jezyn od dwóch lat.. jesienią będe się pozbywać 2 sztuk, gdyby ktoś chciał.. wieloletnie bryły korzeniowe, więc na pewno nie zmarzną.. owocujące na rocznych pędach. jezyny to łubiankami codziennie już zbieram mam 5 sztuk.. , oddam 2 w dobre ręce( ale jesienią jak juz je wyjem heh)