Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 21:58, 07 lis 2015

olga80 napisał(a)
Dziewczyny a na katar u swoich dziewczynek próbowałyście robić inhalacje u mojego pomaga, smarowanie vikiem plecków, we wrzątku rozpuszczałam też troche vika ( siadaliśmy wtedy na kanapie i oglądaliśmy bajkę lub coś czytaliśmy co by dziecko się nawdychało) i to też na katar pomagało a jak już nic nie pomagało to dawałam pelavo kids cholersto ma okropny smak, ale skuteczne tylko to dopiero od 3rż
U mnie odpada mała ma niecałe 15 miesięcy, smarowanie też bo by mi się podusiły razem ze mną,inhalacje młodemu robię z berodualu albo pulmicortu bo on to od razu krtań łapie,kiedyś małemu na podusie pokropiłam olej olbas,to się mało nie udusił
lojalna_ 22:01, 07 lis 2015

Trzeba uważać z tymi środkami. Zwlaszcza gdy po czasie się okazuje ze to nie przeziębienie a alergia ....zdrowia dla maluchow
Warmia 22:01, 07 lis 2015

olga80 napisał(a)
Dziewczyny a na katar u swoich dziewczynek próbowałyście robić inhalacje u mojego pomaga, smarowanie vikiem plecków, we wrzątku rozpuszczałam też troche vika ( siadaliśmy wtedy na kanapie i oglądaliśmy bajkę lub coś czytaliśmy co by dziecko się nawdychało) i to też na katar pomagało a jak już nic nie pomagało to dawałam pelavo kids cholersto ma okropny smak, ale skuteczne tylko to dopiero od 3rż

U mnie końcówka kataru, ale jak się zgrzeje, albo wróci z podwórka to ciągnie jeszcze nochalem. Ale inhalacje dobra rzecz. Jak Hania była mała ( teraz ma już 10 lat) to skrapiałam jej pościel kroplami Olbas i spokojnie oddychała w nocy. Każdy ma swoje wypróbowane sposoby.
Warmia 22:02, 07 lis 2015

amelia_b napisał(a)
U mnie odpada mała ma niecałe 15 miesięcy, smarowanie też bo by mi się podusiły razem ze mną,inhalacje młodemu robię z berodualu albo pulmicortu bo on to od razu krtań łapie,kiedyś małemu na podusie pokropiłam olej olbas,to się mało nie udusił

A u mnie właśnie Olbas najlepiej działał
amelia_b 22:03, 07 lis 2015

Zmykam bo jutro kolejny ciężki dzień z dzieciakami,nie mogę się doczekać poniedziałku,w końcu odpoczne buziaki na dobranoc
olga80 22:04, 07 lis 2015

Amelka każde dziecko jest inne napisałam bo mojemu pomagała. Taka mała niunia to pewnie się strasznie męczy a i noce zarwane bo ciężko oddychać
amelia_b 22:04, 07 lis 2015

lojalna_ napisał(a)
Trzeba uważać z tymi środkami. Zwlaszcza gdy po czasie się okazuje ze to nie przeziębienie a alergia ....zdrowia dla maluchow
Ja to mam alergie prawie na wszystko co pyli i ma sierść
amelia_b 22:08, 07 lis 2015

olga80 napisał(a)
Amelka każde dziecko jest inne napisałam bo mojemu pomagała. Taka mała niunia to pewnie się strasznie męczy a i noce zarwane bo ciężko oddychać
Wiem że każde jest inne,moją w nocy mimo kataru śpi dobrze buziaki przesyłam, trzeba jakoś to przetrwać,jak to mówią katar leczony trwa tydzień a nie leczony 7 dni,no chyba że na oskrzela pójdzie
Warmia 22:14, 07 lis 2015

amelia_b napisał(a)
Wiem że każde jest inne,moją w nocy mimo kataru śpi dobrze buziaki przesyłam, trzeba jakoś to przetrwać,jak to mówią katar leczony trwa tydzień a nie leczony 7 dni,no chyba że na oskrzela pójdzie

Wyśpij się kobito.
paula23 22:18, 07 lis 2015

amelia_b napisał(a)

A to dobre Miłej nocy