Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Kruklandii

W Kruklandii

UlaB 17:16, 17 lip 2025

Juzia, przytarasie wymiata - klasyczne zestawienia jednak są najbardziej spektakularne.
Czym masz wysypane alejki? Zwłaszcza to brązowe mnie interesuje.
Makao 17:31, 17 lip 2025

Pamiętam jak zakładałaś ten ogród i kombinowanie a teraz taki masywny jest i wszystko takie zgrane. Dojrzały ogród w który włożyłaś mnóstwo pracy

A teraz będzie kolejny
nicol21 17:34, 17 lip 2025

no ładny ten widok na pola zbóż
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magara 22:57, 17 lip 2025

Juzia, ładnie masz Kwitnąco i porządeczek ogólny
Trochę Ci się dziwię, że chcesz to, co sama stworzyłaś porzucić, a trochę Cię rozumiem
Polon 07:41, 18 lip 2025

Trzeci raz oglądam zdjęcia. Czy Ty masz jakąś trawę, czy wyłącznie rabaty i ścieżki?
Bardzo przyjemnie musi być usiąść sobie na ławeczce albo tarasie i podziwiać otoczenie.
Jakże inne jest nowe miejsce, ale tam ta daleka perspektywa to inny, ale też kojący widok . Im częściej patrzę na takie miejsca, tym bardziej “dusi” mnie działeczka 10 arów. Może kiedyś …

Chyba tylko Magara-Maruda ma w pakiecie i widoki po horyzont i piękne rabaty i jeszcze las
Joann 09:32, 18 lip 2025

Lawendy przepiękne! Ale musi pachnieć przy tarasie! Moje mają takie gniazda w środku, już chyba ostatni rok ich będzie. Zestarzaly się.
Juzia 10:21, 18 lip 2025

Kordina napisał(a)
Wszędzie pięknie, malowniczo ogród wygląda

Dziękuję Bożenko

Ładnie... ale co poradzić jak dusza rwie się do czegoś innego
Juzia 10:24, 18 lip 2025

UlaB napisał(a)
Juzia, przytarasie wymiata - klasyczne zestawienia jednak są najbardziej spektakularne.
Czym masz wysypane alejki? Zwłaszcza to brązowe mnie interesuje.

Przytarasie spoko jak lawendy kwitną Teraz jak je zetnę, to już trochę czar pryska

Wszystko mam wysypane tym samym żwirkiem. Tylko foty były robione raz w słońcu, raz po deszczu. Po deszczu było mokro i niebo różowe... dlatego żwir wydaje się brązowy
Juzia 10:27, 18 lip 2025

Makao napisał(a)
Pamiętam jak zakładałaś ten ogród i kombinowanie a teraz taki masywny jest i wszystko takie zgrane. Dojrzały ogród w który włożyłaś mnóstwo pracy

A teraz będzie kolejny

Weź nie przypominaj Hahahaha!
To była walka!

Nie wyszło do końca tak jak chciałam, ale nie jest źle
Jakbym chciała tu zostać, to pewnie bym jeszcze sporo nazmieniała W pierwszej kolejności zrobiłabym nawadnianie!
Juzia 10:27, 18 lip 2025

nicol21 napisał(a)
no ładny ten widok na pola zbóż

Najładniejszy