Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Niny

Ogródek Niny

Tesska 17:20, 10 lip 2015

Nina mnie juz głowa boli od ogladania )))) i chciejstw ahhaha właśnie byłam w ogrodzie i znowu b ede kopac i zmieniac rabate bo mi sie nie podoba nic a nic , oczywiście musiałam róże zamówic ale będzie śłicznie tak sadze ,
rzulieta 17:23, 10 lip 2015

Kurcze zazdroszcze działania. Nienawidzę piatków. Jestem oklapnieta. To jakies nowe znow? Matko Tesia szalensto jesteś
Tesska 17:26, 10 lip 2015

dopiero we wtorek bede kopac , dzisiaj nie, bo i tak czekam na różyczki, no chyba że tylko przesadzę żurawki , a juz sadziłam ,że mam tak pieknie ale teraz przez ogladanie forumowych ogrodów chce sie wszystko udoskonalić
rzulieta 17:36, 10 lip 2015

A ja po oglądaniu mam ochote wszystko wyrwać. Za duzo ladnych rzeczy mi się chce! Tego co mi pasuje w ogole albo malo albo brak albo ja nie wiem jak
kasia_w 17:52, 10 lip 2015

Nina topinambur mi pasuje wizualnie do ostrozki granatowe lub fioletowej plus perowskia. Albo topinambur plus wilczolmecz limonowy jakiś plus gipsowka plus czosnek glowkowaty jako kontrast .
rzulieta 18:02, 10 lip 2015

ło matko to idę czytać o tych roślinkach dzieki
iwka 18:06, 10 lip 2015

rzulieta napisał(a)
Kurcze zazdroszcze działania. Nienawidzę piatków. Jestem oklapnieta. To jakies nowe znow? Matko Tesia szalensto jesteś

ja uwielbiam piątkimimo, że deszcz właśnie pada zakładam płaszcz i w krzaki lecę

Nina musisz spojrzeć na swój ogród zakochanymi oczami, ja swój mimo, że niedoskonały kocham miłością szaloną. Też bym chciała mieć jak inni ale nie da rady niestety, więc lubię to co mam, a że ciągle zmieniam, trudno, może kiedyś przestanę
Juzia 18:33, 10 lip 2015

iwka napisał(a)

Nina musisz spojrzeć na swój ogród zakochanymi oczami, ja swój mimo, że niedoskonały kocham miłością szaloną. Też bym chciała mieć jak inni ale nie da rady niestety, więc lubię to co mam, a że ciągle zmieniam, trudno, może kiedyś przestanę

Większość czasu też tak mam....że kocham i że zmieniam
Ostatnio tylko jakaś niemoc mnie wzięła...

Ale ogólnie to mam tak jak Ty
rzulieta 20:15, 10 lip 2015

Heh tosmy się w korcu maku wszystkie szukały
Tesska 20:56, 10 lip 2015

Iwonka ma racje kochamy nasze ogródki jakie sa , i upiekszamy