Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Niny

Ogródek Niny

rzulieta 17:36, 25 lip 2015

muszę go pomalować jeszcze nie wiem na jaki kolor... może coś innego niż ciemny drewniany? Szary?Do tego może brzoskwiniowe róże pnące albo rabatowe

tutaj sobie ściągam darń

tutaj będę wyrównywała zawijaska na rabacie żeby zgrywało się z kołami i częściami kół rabatowych na tej części
Warmia 18:19, 25 lip 2015

A dlaczego chcesz malować ten moździerz?
rzulieta 18:25, 25 lip 2015

Boje się ze go zjedzą całkiem robale Taki niepomalowany wygląda tak rustykalnie prawda?
Warmia 20:02, 25 lip 2015

A może go tylko czymś zabezpieczyć, ale tak żeby go nie zmieniać. Według mnie właśnie taki ma swój urok.
Warmia 20:06, 25 lip 2015

Właśnie doczytałam, że chcesz z niego zrobić poidełko, a już chciałam Ci to zaproponować. To dobry pomysł, przynajmniej jak dla mnie.
iwka 21:34, 25 lip 2015

Ale Twój ogród będzie klimatyczny i romantyczny buźka
Kuba 21:35, 25 lip 2015

Moja wyobraźnia już widzi te kwiatowe rabaty, pięknie proszę pani
Tesska 22:31, 25 lip 2015

Jestem zachwycona twoimi pomysłami , kibicuje i ogladam i wiecej fotek wstawiaj prosze .
sylwia_slomc... 23:51, 25 lip 2015

Moździerz rewelacja, zaimpregnuj nie zmieniaj koloru. Co do wiśni- to mówię z doświadczenia, ani kamienie, ani kora się nie sprawdzą, najpierw wybiera się płatki kwiatków, potem otrzepane przez szpaki wiśnie i pestki, potem liście, masa roboty dodatkowo, a i tak nie wygląda ładnie. Wiem co mówię bo jesienią właśnie wyciepię wiśnię z takiej rabaty, aaaa zapomniałam jak się pestek nie wybierze dokładnie to wiosną masa nowych wisienek rośnie. I trzeba wyrywać. Ja bym Ci proponowała pod wisienką dookoła pnia lub półkolem chyba lepiej w tym przypadku drewniana ławeczkę, a w tej zaczętej rabatce obok co miała być z wiśnią ustaw to poidełko z moździerza. Co Ty na to?
Warmia 23:54, 25 lip 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Moździerz rewelacja, zaimpregnuj nie zmieniaj koloru. Co do wiśni- to mówię z doświadczenia, ani kamienie, ani kora się nie sprawdzą, najpierw wybiera się płatki kwiatków, potem otrzepane przez szpaki wiśnie i pestki, potem liście, masa roboty dodatkowo, a i tak nie wygląda ładnie. Wiem co mówię bo jesienią właśnie wyciepię wiśnię z takiej rabaty, aaaa zapomniałam jak się pestek nie wybierze dokładnie to wiosną masa nowych wisienek rośnie. I trzeba wyrywać. Ja bym Ci proponowała pod wisienką dookoła pnia lub półkolem chyba lepiej w tym przypadku drewniana ławeczkę, a w tej zaczętej rabatce obok co miała być z wiśnią ustaw to poidełko z moździerza. Co Ty na to?

Jak dla mnie genialny pomysł. Też mi się coś takiego podoba. Ławeczka dookoła drzewa, super. Czemu ja nie mam takiego drzewa? Aha, już wiem, bo mieszkam w polu