no to mamy ta sama przypadlosc. Ja tez nie moge patrzec na dzieci na hustawkach. pracuje w przedszkolu i powinnam te dzieci bujac. A ja sie odwracam na piecie i mowie niech sie same bujaja
Czasami sa dni, ze mi to nie przeszkadza a czasami poprostu nie moge patrzec. Blednik u mnie wykluczyl laryngolog. Teraz mam znow skierowanie, musze sie umowic. To wogole smieszne bylo, bo ten laryngolog mnie obbadal na wszystkie sposoby i w sumie nic mi nie dal zadnych lekow ani nic i powiedzial, ze nie wie, skad to i ze sa ludzie, ktorzy tak maja. No i po wizycie u niego mi przeszlo. Moze nie calkiem ale o wiele lepiej bylo. jakis czas temu niestety wrocilo. Moze jak zobacze laryngologa....
A co do powyzszej dyskusji o glariach to ja do galerii tez nie zawsze moge chodzic. W tych duzych sklepach poprostu mi niedobrze. Dlatego wiekszosc moich ciuchow pochodzi z jednego sklepu
A najgorzej to nie moge chodzic do budowlanych i motoryzacyjnych. Tu chyba mi zapach przeszkadza.
Z tym, ze czasami uda mi sie duza galerie obleciec

ale ogolnie unikam.
A z cyklu co zrobilam dzis w ogrodzie to:
- przycielam klon,
- pozamiatalam placyk z tylu domu i caly taras i czesciowo podworko.
Wizytowka
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"